1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 1 Mayıs’a Özel Istanbul’da Ulaşım Krizi!

1 Mayıs’a Özel Istanbul’da Ulaşım Krizi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle Taksim Meydanı’na gitmek isteyenler için İstanbul Valiliği tarafından bazı önlemler alındı. Bu önlemler kapsamında bazı güzergahlardaki toplu taşıma araçlarının seferleri iptal edildi.

Çok sayıda kişi işe gitmek için araç bulmakta zorlandı. Tedbirler kapsamında çalışmayan metrobüs de hizmet vermedi. Zincirlikuyu Metrobüs durağına gidenler geri dönmek zorunda kaldı.

Metrobüse binemeyen bir vatandaş “Anadolu yakasına gitmeye çalışıyorum ancak metrobüsler çalışmıyor. Kimseye sorduğumda net bir bilgi alamıyorum. Şu an Beşiktaş’a yürüyerek gitmeye karar verdim. Motorla geçebileceğim söylendi ama karşı taraftan buraya geçiş yapamıyorum” şeklinde konuştu. Avcılar’a gitmek isteyen bir diğer kişi ise, “Arabam yok ve ulaşım konusunda nasıl bir yol izleyeceğim konusunda bilgi sahibi değilim. Metrobüs ve metro da hizmet vermiyor. Taksi de bulunmuyor” dedi. Zincirlikuyu metrobüs durağına ulaşan başka bir vatandaş ise, “Şu anda Perpa’ya gitmek istiyorum fakat tekrar Yenikapı’dan başka bir otobüse binmek zorunda kalacağım. Metrobüse de binemedim ve bugün Eskişehir’e gitmeye çalışacağım ancak büyük ihtimalle treni kaçıracağım” dedi. Motokurye Muharrem Çabuk da kapanan yollar sebebiyle işe gidemediğini belirterek, “İşe gidemiyorum. Fulya’da olan işyerime ulaşamıyorum. Çalışan biri olarak vardiyamı geçirmem gerekiyor. Patron da beni arayarak nerede olduğumu soruyor” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1 Mayıs’a Özel Istanbul’da Ulaşım Krizi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin