1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 13 Aylık Enver Eren Tandıra Düştü, 70 Gün Sonra Hayatını Kaybetti

13 Aylık Enver Eren Tandıra Düştü, 70 Gün Sonra Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde, Karagedik Mahallesi’nde yaşayan Karabacak ailesinin 13 aylık Enver Eren Karabacak adlı bebekleri, evlerinin bahçesinde oynarken yanan tandıra düştü ve ciddi şekilde yaralandı. Olay, 18 Haziran tarihinde meydana geldi. Bebek, ailesi tarafından hemen tandırdan çıkarıldı ancak vücudunda derin yanıklar oluştu. Enver Eren, kaldırıldığı hastanede 70 gün boyunca yoğun bakımda tedavi gördü.

Tedavi sürecinde yaşanan yoğun mücadeleye rağmen, malesef 13 aylık Enver Eren Karabacak, hayatını kaybetti. Cenazesi, Karagedik Camisi’nde kılınan öğle namazının ardından toprağa verildi. Komşularından Resul Gedik’in aktardığı bilgilere göre, çocuk annesinin işleri ile meşgulken yanan tandıra düşmüş. Annesi durumu fark etmeyince çocuğun vücudu ağır şekilde yanmış. Gözleri ve elleri de zarar gören bebek, acilen hastaneye kaldırılmış. Ancak 70 günlük zorlu bir tedavi sürecinin ardından malesef kaybedilmiş.

Resul Gedik, olayla ilgili yaptığı açıklamada, bebeğin 5-10 dakika kadar ateşin içinde kaldığını belirtti. Bu acı olay, ailenin ve çevredeki insanların büyük üzüntüsüne neden oldu. Enver Eren’in trajik ölümü, çevredeki insanları derinden etkiledi ve bir kez daha evlerdeki güvenlik önlemlerinin ne kadar önemli olduğunu hatırlattı.

Olayın yaşandığı Karagedik Mahallesi, sakin bir bölge olmasına rağmen, bu tür kazaların her zaman her yerde meydana gelebileceğini hatırlatması açısından dikkat çekici bir durum oluşturdu. Ailenin ve çevre halkının bu acı kayıp karşısında dayanışma içinde olması, toplumun birlik ve beraberliğine olan inancı pekiştirdi.

Enver Eren Karabacak’ın ani ve acı dolu ölümü, herkesi derinden üzmüş olsa da, acının paylaşılması ve yardımlaşma duygusunun ön plana çıkması, insanların birbirine destek olma gücünü bir kez daha ortaya koydu. Herkes, bu tür acı olayların bir daha yaşanmaması için daha dikkatli olma ve çevresindekilerin güvenliğini sağlama konusunda daha duyarlı olmalıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
13 Aylık Enver Eren Tandıra Düştü, 70 Gün Sonra Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin