1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 13 yaşındaki kız öğrenci servis minibüsü altında ezildi!

13 yaşındaki kız öğrenci servis minibüsü altında ezildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Ekili kırsal Mahallesinde meydana gelen olayda, Saygın Ortaokulunda okuyan 13 yaşındaki Beyza Tekin, okuldan çıktıktan sonra servis minibüsüne binerek evine gitmek için yola çıktı. Servis sürücüsü Mehmet C. tarafından alınan diğer öğrencilerin evlerine bırakılmasının ardından araç Ekili kırsal Mahallesi’ne geldi.

İddiaya göre, minibüs mahalleye girdiğinde içerisinde bulunan Beyza Tekin’in aracın altında kalarak ezildiği ve ağır yaralandığı belirtildi. Kız öğrenci hemen Suruç Devlet Hastanesine götürülerek doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından servis sürücüsü gözaltına alınırken, jandarma ekipleri olayın yaşandığı mahallede güvenlik önlemleri aldı. Beyza Tekin’in cesedi otopsi işlemlerinin ardından mahalle mezarlığına defnedilirken, Milli Eğitim Bakanlığı da olayın detaylı bir şekilde araştırılması için bir müfettiş görevlendirdi.

Suruç Kaymakamı Adem Balkanlıoğlu, acılı baba Kadir Tekin’e taziye ziyaretinde bulunarak olayın soruşturulduğunu ve detaylı bir şekilde incelendiğini belirtti. Kazayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
13 yaşındaki kız öğrenci servis minibüsü altında ezildi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin