1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. 15 Aylık Oğlunu Döverek Öldüren Baba Müebbet Hapse Mahkum Edildi!

15 Aylık Oğlunu Döverek Öldüren Baba Müebbet Hapse Mahkum Edildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

14 Temmuz 2016 tarihinde Arnavutköy’de yaşayan Hüseyin K., 15 aylık oğlu Armağan’ı döverek öldürdüğü iddiasıyla mahkemeye çıktı. Üç kardeş yıllar sonra babalarının bu sırrını anlatarak adalet aradı. Armağan’ın ölümüne dair detaylar iddianamede yer aldı ve baba “Olası kastla çocuğunu öldürme” suçundan müebbet hapis istendi.

Mahkeme heyeti, Hüseyin K.’nın tutuklanmasına karar verdi. Duruşmaya sanık SEGBİS ile katılırken, şikayetçi Vefa K. ve Aile Bakanlığı avukatı da hazır bulundu. Savcı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti ve şikayetçi Vefa K. da ağır cezalandırılmasını istedi.

Hüseyin K., suçlamaları reddederek, kızlarının iftira attığını iddia etti. Olayın ardından kızlarının evden ayrıldığını ve kendisini yok etmeye çalıştıklarını belirtti. Olayı anlatırken “Beni o yıldan beri yok etmeye çalışıyorlar. Ertesi gün kızlarım evde yoktu.” ifadesini kullandı.

Baba, olay gecesinde Armağan’ın zekâsının farklı olduğunu belirterek, “Yaşasaydı belki bilim adamı olurdu.” dedi. Mezarlıkta usulsüzlük yaptığını kabul eden Hüseyin K., beraatını talep etti.

Mahkeme heyeti, Hüseyin K.’yı “Kendini savunamayacak durumda bulunan çocuğunu kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Cezayı müebbet hapis cezasına indirerek tutukluluğun devamına karar verdi. Hüseyin K. ise olaydan sonra yaptığı itirafla adaletin yerini bulmasını sağladı. Armağan’ın acı ölümüyle sonuçlanan olay, ailenin hayatında derin yaralar bıraktı ve mahkeme kararıyla bir nebze de olsa adalet sağlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
15 Aylık Oğlunu Döverek Öldüren Baba Müebbet Hapse Mahkum Edildi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin