1. Haberler
  2. Ankara
  3. 15 Temmuz Şehidi Murat İnci’nin Ağabeyinden Dokunaklı Anılar! Acı Hala Tazedir

15 Temmuz Şehidi Murat İnci’nin Ağabeyinden Dokunaklı Anılar! Acı Hala Tazedir

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Temmuz darbe girişimi gecesi, Genelkurmay Başkanlığı önünde FETÖ’cü hainlerin helikopterden açtığı ateş sonucunda şehit olan Mehmet İnci’nin ağabeyi olan Murat İnci’yi hatırlatan Mehmet İnci, o gece yaşanan olayları anlattı. Düğün hazırlıklarıyla meşgulken internet üzerinden olayları takip etmeye başladıklarını ve düğünü erken bitirerek Murat’ı eve gönderdiklerini söyledi. Murat’a, eşine bakması için evde kalmasını söylediklerini anlatan İnci, Murat’ın bir yandan tankların ezdiği arabaların görüntülerini gönderirken Genelkurmay Başkanlığı’na yürüdüğünü belirtti.

Bu sırada yeğeninin araması üzerine şok içinde kaldıklarını ve Murat’ın durumu hakkında bilgi almak için aradıklarını dile getiren Mehmet İnci, kardeşinin hainlerden Genelkurmay Başkanlığı’nı temizlediklerini söylediğini paylaştı. Ancak daha sonra bir daha haber alamadıklarını, annesinin de Murat’ı arayıp telefonun bir yaralı tarafından açıldığını ve ambulansla kaldırıldığını öğrendiğini aktaran İnci, sabaha kadar Ankara’nın hastanelerini aradıktan sonra Murat’ın Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi morgunda olduğunu öğrendiklerini ifade etti.

Mehmet İnci, 8 yıl geçmesine rağmen yaşadıkları acının ve özlemin hala sürdüğünü belirterek, “Bu ülke için birçok Murat’ın feda olabileceğini dile getirdi ve Allah’ın mazlumların ahını asla yerde bırakmadığını söyledi. Halka ve devlete ihanet edenlerin cezasının idam olması gerektiğini dile getirdi. Darbe girişiminin ardından yaşadıkları acıyı unutamadıklarını ve her zaman Murat’ı ve diğer şehitleri anacaklarını söyleyen Mehmet İnci, aileden ve arkadaşlarından aldıkları destekle bu acıyla yaşamaya devam ettiklerini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
15 Temmuz Şehidi Murat İnci’nin Ağabeyinden Dokunaklı Anılar! Acı Hala Tazedir
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin