1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 15 Temmuz’un 8. Yılında Sakarya’da Şehitler Unutulmadı

15 Temmuz’un 8. Yılında Sakarya’da Şehitler Unutulmadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Temmuz 2016’da gerçekleştirilmeye çalışılan darbe teşebbüsü, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeleri tarafından planlandı. Bu olayın 8. yıl dönümü Sakarya’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Programın ilk etkinliği, 15 Temmuz gecesi şehit olan Serdar Gökbayrak’ın mezarının ziyaret edilmesiydi.

Sakarya protokolü, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nde görev yaparken Arnavutköy Topkule Kışlası’na girmeye çalışırken vurularak şehit düşen Serdar Gökbayrak’ın kabrini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Protokol, daha sonra şehit mezarlarına karanfil bıraktı. Şehidin annesi, eşi, çocukları, kayınpederi, kardeşleri ve ablasıyla görüşen Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, aileye başsağlığı ve metanet dileklerinde bulundu.

Törene, Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İl Jandarma Komutanı Nejdet Karaca, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
15 Temmuz’un 8. Yılında Sakarya’da Şehitler Unutulmadı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin