1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. 16 Farklı Numaradan Binlerce Taciz Mesajı Atan Sapık Aşıktan Genç Kadına Ölüm Tehdidi!

16 Farklı Numaradan Binlerce Taciz Mesajı Atan Sapık Aşıktan Genç Kadına Ölüm Tehdidi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir saplantılı aşık, genç kadına mail yoluyla ölüm tehditleri savurmaya başladı. 16 farklı numaradan binlerce taciz mesajı göndererek genç kadının hayatını cehenneme çevirdi. Delirdiği düşünülen saplantılı kişi, genç kadını defalarca arayarak onu rahatsız etmeye devam etti. Genç kadın ise bu durum karşısında korku ve endişe içerisinde kendini korumak için polise başvurdu.

Yaşadığı korkunç olaylar karşısında genç kadın büyük bir şok yaşarken, saplantılı aşık da deliliklerine devam ediyordu. Genç kadının güvenliği için alınması gereken önlemler konusunda polis ekipleri yoğun bir çalışma içerisine girdi. Binlerce taciz mesajı arasından saplantılı kişinin kimliğini tespit etmek ise oldukça zor bir süreçti.

Saplantılı aşığın işlediği suçların boyutu her geçen gün daha da artarken genç kadın, daha fazla tehlikeye maruz kalmamak için tedbirler almaya devam etti. Polisin de yoğun çabaları sonucunda saplantılı kişi nihayet yakalanarak adalete teslim edildi. Ancak genç kadının kabusu henüz sona ermemişti, zira saplantılı kişinin arkasında başka destekçileri olduğu ortaya çıktı.

Saplantılı aşıktan gelen ölüm tehditleri genç kadını derinden etkilemiş, hayatını devam ettirmekte güçlük çekiyordu. Kendisini sürekli bir tehlike altında hisseden genç kadın, yaşadığı travmayı atlatmak için uzun bir süre psikolojik destek aldı. Ancak saplantılı kişinin arkadaşlarından da tehditler almaya devam etmesi, genç kadının kabusunun devam ettiğini gösteriyordu.

Sonunda adalet yerini buldu ve saplantılı aşık hakkında gerekli cezai işlem başlatıldı. Genç kadın ise yaşadığı korkunç deneyimden ders çıkararak hayatına daha dikkatli bir şekilde devam etmeye karar verdi. Kendisini koruyabilmek için gerekli önlemleri almaya devam eden genç kadın, bu travmayı atlatmanın yollarını aramaktaydı. Saplantılı aşıktan gelen ölüm tehditleri ise genç kadının yaşamını alt üst etmiş olsa da, o güçlü ve kararlı duruşuyla bu kabusun üstesinden geleceğine inanıyordu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
16 Farklı Numaradan Binlerce Taciz Mesajı Atan Sapık Aşıktan Genç Kadına Ölüm Tehdidi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin