1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 16 Yaşındaki Hüseyin, Mucize Tedaviyle Sağlığına Kavuştu

16 Yaşındaki Hüseyin, Mucize Tedaviyle Sağlığına Kavuştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehirli 16 yaşındaki genç, Hüseyin Orhan, 2014 yılından beri yemek yerken yutma güçlüğü çekiyordu ve geçmişte uygulanan tedaviler sonuç vermemişti.

Ailesi, oğulları Hüseyin Orhan’ın suyu bile yutmakta güçlük çekmesi üzerine Eskişehir Şehir Hastanesi’ne başvurdu. Burada yapılan muayene sonucunda Çocuk Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Duygu İskender Mazman, genç Hüseyin’e “akalazya” teşhisi koydu.

Dr. Mazman tarafından yapılan 45 dakikalık operasyonla Hüseyin Orhan’a, yemek borusunun balonla genişletilmesi tedavisi uygulandı. Operasyon sonrasında genç Hüseyin’in gıda alımı normale döndü ve kısa sürede sağlığına kavuştu.

Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur ve Dr. Mazman, Hüseyin Orhan’ı hastanede ziyaret etti. Hüseyin Orhan, operasyon sonrası rahatlıkla beslenebildiğini ve en çok yemek istediği şeyin dürüm olduğunu belirtti.

Dr. Mazman, hastalığın nedeninin yemek borusunun mideye geçememesine neden olan kas gevşememesi olduğunu açıkladı ve tedavi yöntemlerinden birinin balon dilatasyonu olduğunu belirtti.

Hüseyin Orhan’ın babası Mehmet Orhan, oğullarının yaşadığı zorlukları anlattı ve Dr. Duygu İskender Mazman’a teşekkür etti.

Hüseyin Orhan’ın sağlığına kavuşmasıyla mutluluk duyan ailesi, Dr. Mazman’a minnettarlıklarını dile getirerek, geçmişte yaşadıkları zor günleri unutmanın mutluluğunu yaşadılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
16 Yaşındaki Hüseyin, Mucize Tedaviyle Sağlığına Kavuştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin