1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 19 Gündür Kayıp Olan Genç Kızın Amcasının Tutuklanmasıyla İlgili İddialar

19 Gündür Kayıp Olan Genç Kızın Amcasının Tutuklanmasıyla İlgili İddialar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada tutuklanan amca Salim Güran’ın avukatı Onur Akdağ, dün müvekkilinin tutukluluğuna itiraz etti. İstanbul Adli Tıp’ın ön otopsi raporunda Narin’in boğularak öldürüldüğü ve ağzından çıkan sıvının Salim Güran’ın eline bulaştığı iddialarını değerlendiren Akdağ, bu iddiayı destekleyen bir rapor olmadığını savundu. Akdağ, Diyarbakır 4. Sulh Ceza Hakimliği’ne sunduğu itiraz dilekçesinde detaylı bir şekilde soruşturma sürecini eleştirdi.

Akdağ dilekçesinde, müvekkilinin olay günü gerçekleşen cinayete şahit olmadığını ve kimin suçlu olduğunu bilmediğini belirtti. Ancak, Salim Güran’ın yeğeni Nevzat’ın yaptığı itirafları duyan müvekkilinin, Nevzat’ın suç işleyebileceğine inandığını belirtti. Ayrıca, Nevzat’ın ifadelerinde çelişkiler bulunduğunu ve Nevzat’ın kendini suçlu duruma düşürdüğünü savundu.

Savcılığın yaptığı HTS incelemesini eleştiren Akdağ, uzman bilirkişilerin de mahkemede dinlenmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, müvekkilin aracında bulunan DNA örneğinin Narin’in araca bizzat binmesiyle mi, yoksa Narin’e yakınlığı olan birinin taşımasıyla mı oraya geldiği konusunda net bir açıklama yapılamadığını ifade etti.

Adli Tıp raporunun tamamlandığı ve Narin Güran’ın ölüm nedeninin ağız ve burun kapanması sonucu oksijensiz kalması olduğu belirtildi. Ayrıca, Güran’ın abisinin kolundaki diş izleriyle ilgili inceleme sonuçlarının ise ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
19 Gündür Kayıp Olan Genç Kızın Amcasının Tutuklanmasıyla İlgili İddialar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin