1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. 2024 Paris Olimpiyatlarında Skandal! LGBT Propagandası ve Çocuk İstismarıyla Şok Edici Açılış Töreni

2024 Paris Olimpiyatlarında Skandal! LGBT Propagandası ve Çocuk İstismarıyla Şok Edici Açılış Töreni

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024 Paris Olimpiyatlarının açılış töreninde LGBT terörü propagandası yapıldı. Bu skandalın yanı sıra çocuklar da törene alet edildi. 10 yaşlarında bir kız çocuğu, defilede boy gösteren isimlerin arasında dans etti. AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, törende yaşanan ahlaksızlığa sert tepki gösterdi. Yenişehirlioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda organizasyonu ve Fransa’yı kınadı. İnsanın fıtratını hırpalayan, ruhunu istismar eden bu çapulculara karşı tepkisini dile getirdi.

Yenişehirlioğlu’nun paylaşımında “Bizzat ahlâka savaş açan, insanın fıtratıyla cebelleşen bu şebeke; değerlerin, inançların, şeref ve haysiyetin üzerinde tepinmektedir” ifadeleri dikkat çekti. Toplumu ayakta tutan aileyi hedef alan LGBT propaganda, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda kendini gösterdi. Yenişehirlioğlu, organizasyonu “sefilliğin son perdesi” olarak nitelendirdi.

2024 Paris Olimpiyat oyunlarının açılış töreninde LGBT propagandası büyük tepki çekerken, Bahadır Yenişehirlioğlu ve benzer düşüncedeki vatandaşlar hain emellerin farkında olduklarını belirttiler. Dışarıdan toplumları yıkamayan, saldırmakla sarsamayan ancak ruhî bir pandemi yaratarak infilakın eşiğine sürükleyenlerin planlarına dikkat çekildi. LGBT propaganda ve renkler, cümleler, maskeler, kostümler üzerinden yapılan benzetmeler insanlığa karşı işlenen ihaneti vurguladı.

Bu garabetin, spor organizasyonlarının dahi ahlaksız emellerle ayakta tutulmaya çalışıldığını gösterdiği belirtildi. Başörtülü bir sporcuya gösterilen tavrın insanın fıtratını hırpaladığı ve ruhunu istismar ettiği vurgulandı. Bu çapulculara karşı gösterilen tepkinin esefle kınandığı ifade edildi. Bahadır Yenişehirlioğlu’nun açılış törenine ve LGBT propagandasına yönelik sert eleştirileri sosyal medyada geniş yankı buldu. Haberin kaynağı Haber7 tarafından duyuruldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
2024 Paris Olimpiyatlarında Skandal! LGBT Propagandası ve Çocuk İstismarıyla Şok Edici Açılış Töreni
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin