1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 23 ilde DEAŞ’a yönelik “GÜRZ-15” operasyonunda 88 şüpheli yakalandı!

23 ilde DEAŞ’a yönelik “GÜRZ-15” operasyonunda 88 şüpheli yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 23 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik “GÜRZ-15” operasyonlarının gerçekleştirildiğini duyurdu. Bu operasyonlar Adana, Ankara, Antalya, Bingöl, Bursa, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Hatay, İstanbul, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Manisa, Ordu, Sakarya, Siirt, Sivas ve Tekirdağ’da yapıldı. Operasyonların devam ettiği 23 ilde 5 gündür süren operasyonlarda 88 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, teröristlere göz açtırmayacaklarını ve milletin dua ve desteğiyle terörle mücadeleye devam edeceklerini belirtti. 23 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik son 5 gündür devam eden GÜRZ-15 operasyonlarında yakalanan 88 şüphelinin operasyonları koordine eden savcılar ve gerçekleştiren polislerle birlikte tebrik edildiğini ifade etti. Yerlikaya, halktan dualarını eksik etmemelerini istedi.

Bakan Yerlikaya’nın yaptığı açıklamaya göre, 23 ildeki “GÜRZ-15” operasyonlarında 88 şüpheli yakalandı. Operasyonların süreceği ve terör odaklarına karşı kararlı bir şekilde mücadelelerine devam edileceği vurgulandı.

Yerlikaya, halkın desteği ve dualarıyla terörle mücadelelerine güç kattıklarını ve teröristleri etkisiz hale getirene kadar sonuna kadar mücadele edeceklerini belirtti. Operasyonları gerçekleştiren polis ekipleri ve operasyonları koordine eden savcılar da tebrik edildi. Yerlikaya, terörle mücadelede milletin desteğinin önemine vurgu yaparak, halktan desteklerini sürdürmelerini istedi.

23 ilde gerçekleştirilen GÜRZ-15 operasyonlarında toplamda 88 şüphelinin yakalandığı bilgisi paylaşıldı. Operasyonların kesintisiz devam edeceği ve terörle mücadelede azimle sürdürüleceği belirtildi. Bakan Yerlikaya, terörle mücadelede devletin ve milletin el ele vererek teröre karşı kararlı bir duruş sergilemesinin önemine vurgu yaptı. Bu operasyonlarla terörle mücadelede kararlılıkla devam edileceği ve teröristlerin etkisiz hale getirilene kadar çalışmaların süreceği ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
23 ilde DEAŞ’a yönelik “GÜRZ-15” operasyonunda 88 şüpheli yakalandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin