1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 24 yaşındaki şahıs uyuşturucu etkisinde otomobil ve taksi gasp etti

24 yaşındaki şahıs uyuşturucu etkisinde otomobil ve taksi gasp etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir’de uyuşturucu etkisi altında olduğu belirtilen bir kişi, bıçak zoruyla önce ticari bir taksiyi daha sonra da bir otomobili gasp etti. Kaçarken yakalanan şahıs, polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, gece 00.30 sularında Tunalı Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi’nde meydana geldi. 26 T 0023 plakalı ticari taksiyi durduğu zaman bıçakla tehdit ederek gasp eden 24 yaşındaki Kaan Ali E., olay yerinden kaçtı. Taksi şoförünün ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Ekipler, gasp edilen taksiyi Sümer Mahallesi Muhsin Ertuğrul Sokak’ta terk edilmiş halde buldular ve şüphelinin aynı bölgede bulunan 26 SA 626 plakalı lüks otomobili de gasp ettiğini tespit etti.

Eskişehir Emniyet Müdürü’nün talimatıyla, kent genelinde görevli personel ve şüphelinin olası kaçış güzergahlarında tedbir alındı. Ekiplerin çalışmaları sonucunda şüpheli kısa bir süre içinde gasp ettiği lüks otomobiliyle Akcami Mahallesi’nde yakalandı. Polis şüpheliyi etkisiz hale getirdikten sonra gözaltına aldı.

24 yaşındaki Kaan Ali E., hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi ve uyuşturucu etkisi altında olduğu belirlendi. Sağlık kontrolünden sonra Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Gasp edilen ticari taksi ve lüks otomobil, sahiplerine polis ekipleri tarafından teslim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
24 yaşındaki şahıs uyuşturucu etkisinde otomobil ve taksi gasp etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin