1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 27 YIL SONRA BABA OLAN ADAMIN HİKAYESİ

27 YIL SONRA BABA OLAN ADAMIN HİKAYESİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’nın Milas ilçesinde yaşayan bir adam, azospermi (sperm olmaması) hastalığı ile doğdu. İlk evliliğinde çocuğu olmayan adamın testisleri ameliyatla düzgün konumlandırıldı. Doktorlar, adamın çocuk sahibi olamayacağını söyledi. İlk evliliği beş yıl sonra çocuksuz sona erdi. Ancak 7 yıl önce ikinci eşiyle evlenen adam, tüp bebek tedavisi görerek 47 yaşında baba oldu. Çift, bebeklerine Buğra ismini verdiler.

Melih Apaydın, doğduğunda testislerinin doğru yerde olmadığını, ameliyatla düzeltiltiğini, doktorun çocuğu olamayacağını söylediğini belirtti. İlk evliliğinin çocuksuz sona ermesi oldukça etkileyici olmuş. Ancak ikinci eşiyle tanışması ve tedavi süreci onun için yeni bir umut oluşturdu.

İkinci evliliği ve tedavi sürecini anlatan Melih Apaydın, eşinin çocuğu olmayan bir kişi olmasının üzücü olduğunu dile getirdi. Ancak tüp bebek tedavisiyle gerçekleşen mucizevi bir gebelik sonucunda 27 yıl sonra baba olmanın verdiği mutluluğu yaşadı. Eşi, onun mutluluğunu görmek en büyük sevinci olduğunu söyledi.

Kayseri’deki System Hastanesi’nde görev yapan Prof. Dr. Gökalp Öner, 27 yıl sonra gerçekleşen bu doğumun kendileri için önemli olduğunu belirtti. Zorlu bir tedavi sürecinden geçildiğini, ancak tüp bebek yöntemiyle başarılı bir gebelik elde ettiklerini ifade etti. Doğum anında da sıkıntılar yaşansa da sonunda sağlıklı bir bebekleri oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
27 YIL SONRA BABA OLAN ADAMIN HİKAYESİ
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin