1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 29 Ekim’de Toplu Ulaşım Ücretsiz! İstanbul, Ankara ve İzmir’de Dikkat Çeken Kararlar!

29 Ekim’de Toplu Ulaşım Ücretsiz! İstanbul, Ankara ve İzmir’de Dikkat Çeken Kararlar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

29 Ekim’i coşkuyla kutlamak için hazırlıklar başladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak isteyenlerin toplu taşıma araçlarını kullanacakları gün, İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde toplu taşıma ücretsiz olacak. İstanbul’da İBB tarafından yapılan açıklamada, kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine 24 saat boyunca ücretsiz toplu ulaşım hizmeti sunulacağı belirtildi. Buna göre, İETT, Metro, Füniküler, Tramvay, Şehir Hatları Vapurları ve Toplu Ulaşımıma entegre Özel Deniz Motorları ücretsiz olacak. Ayrıca, Marmaray, Başkentray, İZBAN ve diğer raylı sistem hatları da 29 Ekim’de ücretsiz hizmet verecek.

Ankara’da ise EGO otobüsleri, metro ve ANKARAY da bayram dolayısıyla ücretsiz hizmet verecek. Ücretsiz ulaşım imkanı, 29 Ekim sabahı saat 06:00’da başlayacak ve 24:00’e kadar devam edecek. Bu sayede vatandaşlar bayram coşkusunu doyasıya yaşayabilecekler.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümünde vatandaşlara kolaylık sağlamak için toplu ulaşıma yüzde 50 indirim uygulayacak. Bu indirim kapsamında, İzmir’de metro, İZBAN ve otobüsler kullanılırken vatandaşlar daha uygun fiyatlarla seyahat edebilecekler.

Tüm bu önlemlerle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında vatandaşların rahat ve ekonomik bir şekilde seyahat etmeleri sağlanmış olacak. Büyük şehirlerdeki ücretsiz toplu taşıma hizmetleri sayesinde, vatandaşlar bayram coşkusunu dolu dolu yaşayacak, kutlamalara daha kolay katılabilecekler. Bu önemli günün anlam ve önemine uygun şekilde, toplu taşıma araçları vatandaşlara ücretsiz veya uygun fiyatlarla hizmet verecek. Bu sayede, bayram coşkusu tüm şehirde hissedilecek, 29 Ekim ruhu herkesi saracak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
29 Ekim’de Toplu Ulaşım Ücretsiz! İstanbul, Ankara ve İzmir’de Dikkat Çeken Kararlar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin