1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 3 Yaşındaki Kızımı Gökyüzüyle Buluşturdum

3 Yaşındaki Kızımı Gökyüzüyle Buluşturdum

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçede 10 yıldır ticari yamaç paraşütü uçuşu yapan bir pilot olan Yusuf Çenet, kızı Elif ile gökyüzüyle buluşturmaya karar verdi. Eşi Funda Çenet’in onayını alan baba, kızı ve eşiyle Ölüdeniz Mahallesi’ndeki Babadağ’ın 1700 metre pistine çıktı. Burada hazırlıkların ardından baba Yusuf Çenet ile kızı paraşütle kalkış yaptı. Yaklaşık yarım saat süren uçuşları sırasında eşsiz Ölüdeniz manzarasını seyreden Çenet, daha sonra Belcekız sahiline iniş gerçekleştirdi.

Baba Çenet, kızı ile gökyüzünde geçirdiği anları aksiyon kamerasıyla kaydetti. Gökyüzünde kızı ile süzülmenin mutluluğunu yaşayan Çenet, yaptığı yamaç paraşütü uçuşları hakkında bilgi verdi. Özellikle kızı Elif’in küçük yaşta uçuş heyecanını yaşamasını istediğini belirten Çenet, uçuşun kızı için unutulmaz bir anı olacağını dile getirdi.

Ölüdeniz’in harika manzarasını vurgulayan Çenet, uçuş sırasında her şeyin kontrol altında olduğunu belirtti. Baba Çenet, Babadağ’ın yaz kış uçuşa imkan tanıyan özelliğine dikkat çekerek, herkesi Ölüdeniz’in muhteşem manzarasını görmeye davet etti. Eşi Funda Çenet de kızının uçmak istemesi üzerine babasına güvendiğini ve uçuşa izin verdiğini ifade etti.

Çenet, sosyal medyada anneliğine ilişkin yapılan yorumlar hakkında endişeli olduğunu belirtti ve kızının istediği şeyi yapmasının normal olduğunu savundu. Eşinin tecrübesine güvenerek Elif’in uçuşuna onay verdiğini dile getiren Çenet, hava şartları uygun olduğunda uçuş yapıldığını ve güvenlik önlemlerinin alındığını vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
3 Yaşındaki Kızımı Gökyüzüyle Buluşturdum
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin