1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. 300 Bin Dolar Değerinde Pırlanta Çalan Hırsızları Yakaladılar!

300 Bin Dolar Değerinde Pırlanta Çalan Hırsızları Yakaladılar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadıköy’de bulunan bir mücevher dükkanına 15 Mart 2024 tarihinde saat 04.20 sıralarında giren şüpheliler, Sevilli Sokak’taki iş yerinden yaklaşık 300 bin dolar değerinde pırlanta takı setleri çalarak kaçtı. Hırsızlık olayı iş yeri sahibi K.E.’nin ihbarı üzerine polise bildirildi. Polis, Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından güvenlik kameralarında şüphelilerin görüntülerine ulaşıldı.

Görüntülerde, şüphelilerin bir otomobille iş yerine gelerek kapıyı kırarak içeri girdiği ve kısa sürede pırlantaları çalarak kaçtıkları görüldü. Polis, kısa sürede şüphelilerin kimliklerini belirledi. M.K. (34), O.Ş. (22) ve S.G. (30) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüpheliler arasında daha önceden polise geliş kaydı bulunan O.Ş.’nin suçlarından dolayı 15 yıl 5 ay, S.G.’nin ise 16 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezaları olduğu ortaya çıktı.

Üç şüpheli çıkarıldıkları adliyede tutuklandı. Firari şüpheli N.Ç. de polis tarafından önceki gün yakalandı. N.Ç.’nin geçmişte 14 suç kaydının olduğu belirlendi ve adliyeye sevk edildi. Toplamda tutuklanan şüpheli sayısı 4’e yükseldi.

Olayın ardından polis, çalınan pırlantaların bulunması için çalışmalarını sürdürmektedir. Hırsızlık olayı, Kadıköy’ün Bostancı Mahallesi’nde bulunan Sevilli Sokak’taki mücevher dükkanında meydana gelmiştir. İş yeri sahibi K.E., çalınan takıların yaklaşık 300 bin dolar değerinde olduğunu belirtti. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatmıştır.

Hırsızlık olayı, mahalle sakinlerinde endişe ve korku yaratmıştır. Vatandaşlar, güvenlik önlemlerinin artırılmasını ve benzeri olayların yaşanmaması için daha dikkatli olunmasını talep etmektedir. Yetkililer, halkın güvenliği için gerekli tedbirlerin alındığını ve suçluların en kısa sürede adalet önüne çıkarılacağını belirtmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
300 Bin Dolar Değerinde Pırlanta Çalan Hırsızları Yakaladılar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin