1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 3,9 Milyon TL’lik On Numara Büyük İkramiyesi Kazanan Numaraları Belli Oldu! Detaylar Haberimizde

3,9 Milyon TL’lik On Numara Büyük İkramiyesi Kazanan Numaraları Belli Oldu! Detaylar Haberimizde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

On Numara çekilişi her Perşembe akşamı gerçekleştiriliyor ve büyük ikramiye her hafta devam eden birikimle birlikte artıyor. Bu hafta 3,9 milyon TL’lik büyük ikramiye ile tüm dikkatleri üzerine çeken On Numara çekilişi heyecanla bekleniyor. Şans oyunu tutkunları kazanan numaraları öğrenmek için heyecanla bekliyor.

Salı günleri yapılan çekiliş öncesinde, On Numara severler, katıldıkları çekilişin sonuçlarını öğrenmek için çeşitli yöntemler kullanabiliyor. Çoğu kişi, Milli Piyango’nun resmi internet sitesinden veya çeşitli gazete ve televizyon kanallarından canlı yayınlanan çekilişi takip ederek kazanan numaraları öğrenmeye çalışıyor.

On Numara çekilişinde, katılımcılar 1 ile 80 arasında istedikleri kadar numara seçerek kupon dolduruyorlar. Ardından çekiliş günü heyecanla beklenen an gelip çattığında, kazanan numaralar belirleniyor ve büyük ikramiye sahibini buluyor. Bu heyecan verici an, milyonlarca insanın aynı anda heyecanla beklediği bir an oluyor.

13 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek On Numara çekilişi için geri sayım başladı. Bugün saat 20:00’de düzenlenecek çekilişin sonuçları ise henüz açıklanmadı. On Numara tutkunları, heyecanla bekledikleri kazanan numaraları öğrenmek için sabırsızlanıyor.

On Numara çekiliş sonuçları, talihli numaraların açıklanmasıyla birlikte birçok kişiye büyük bir mutluluk yaşatıyor. Büyük ikramiyeyi kazanan kişilerin hayatları bir anda değişirken, diğer kazananların da sevinçleri görülmeye değer oluyor. Her hafta yeni bir umutla katılan On Numara tutkunları, kazanan numaraların kendilerine çıkmasını umut ediyorlar.

On Numara çekilişlerinin düzenli olarak devam etmesi ve büyük ikramiyenin her hafta yenilenmesi, katılımcıları her hafta heyecanlandırıyor ve umutlandırıyor. Bu hafta 3,9 milyon TL’lik büyük ikramiyenin sahibini bulacağı On Numara çekilişi, pek çok kişi için heyecanla beklenen bir olay haline geldi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
3,9 Milyon TL’lik On Numara Büyük İkramiyesi Kazanan Numaraları Belli Oldu! Detaylar Haberimizde
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin