1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 4 Ölü, 5 Yaralı: Deliye Dönen Saldırı!

4 Ölü, 5 Yaralı: Deliye Dönen Saldırı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahçelievler Mahallesi eski hal mevkisinde dün madde bağımlısı olduğu belirtilen 20 yaşındaki Emir Can Zazaoğlu tarafından gerçekleştirilen bıçaklı saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti ve 5 kişi yaralandı. Yaralılardan 4’ü Bingöl Devlet Hastanesi’nde, diğeri ise Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde tedavi görmektedir.

Saldırı anları güvenlik kamerası tarafından kaydedilen ve Bingöl Devlet Hastanesi’nde tedavi gören yaralılardan Ahmet Güzel, eski Yenişehir Karakolu binası önünden geçerken tanımadığı bir kişinin arkasından kendisine bıçakla saldırdığını ifade etti. Şuurunu kaybettiğini ve otobüs durağına kaçtığını söyleyen Güzel, daha sonra sağlık ocağına giderek pansuman yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye sevk edildi.

Saldırıda ensesinden yaralanan Niyazi Yıldız ise saldırganın kendisine yaklaştığını ve bıçakla yaraladığını belirtti.

Olay, dün Bingöl’de Bahçelievler Mahallesi eski hal mevkisinde meydana gelmiş ve 4 ölüm, 5 yaralıyla sonuçlanmıştı. Saldırgan Emir Can Zazaoğlu ise polis ekipleri tarafından Mirzan Mahallesi’ndeki su deposu mevkisinde gözaltına alınmış ve çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
4 Ölü, 5 Yaralı: Deliye Dönen Saldırı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin