1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 5 Bungalovun Havuzuyla Beraber Çalındığı Olay!

5 Bungalovun Havuzuyla Beraber Çalındığı Olay!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çatalca Akalan Mahallesi’nde bulunan bir projenin kapsamında yer alan 5 havuzlu bungalovlarda yaşanan olay, peyzaj düzenlemelerinin yapıldığı ve tatil sitesi modülüne göre planlanıp satıldığı dönemde gerçekleşti. Sitedeki 5 komşu, evlerine taşındıktan sonra bahçelerini kişiselleştirdi ve hafta sonları ile boş vakitlerinde bungalovları yazlık olarak kullanmaya başladı.

İddiaya göre, bu 5 bungalovun sahiplerinden Yahya Kemal Yaman, siteyi yapan kişiyle yaşadığı alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştı. Alacaklı olan Yahya Kemal Yaman, bir gece siteye girerek 5 bungalovu havuzuyla birlikte çaldı. Ev sahipleri, birkaç gün sonra olay yerine gidince şaşkına döndü. Evlerinde sadece çakıl taşlarının kaldığını gören ev sahipleri, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri olayı incelemeye devam ederken, ev sahipleri yaşadıkları durumu yetkililere açıklamakta zorlandı. 5 bungalovun yerinde sadece boş arazi kaldı.

Durumu anlatan ev sahiplerinden Enis Onat, “1 sene önce bu yeri aldım. Beş evlik bir siteydi ve çok güzel bir konsepti vardı. Komşularımızdan biri bizi arayarak evlerin çalındığını söyledi. Havuzların tesisatlarına kadar çalındığını gördük. Kapı numarası olması nedeniyle bu evleri tercih etmiştik. Vinçler ve kamyonlarla çalındığını gördük. Bu işi yapanlardan birisi buradaki hissedarlardan biri. Şikayetçiyiz ve hızlı bir sonuç bekliyoruz” dedi.

Diğer bir ev sahibi Cahit Üçüncü ise, “Bu konutlardan birinin sahibiydim. Hoşumuza gitmişti. Ancak şok olduk, hiçbir şey kalmamıştı. Jandarmaya şikayetçi olduk ve sonucu bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
5 Bungalovun Havuzuyla Beraber Çalındığı Olay!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin