1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 600 Milyar Dolarlık Ticaretteki Güncel Durum

600 Milyar Dolarlık Ticaretteki Güncel Durum

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ticaret Bakanı, kentte gerçekleştirilen İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları İstişare Toplantısı’na katılmak üzere ziyarette bulundu. Toplantıda Bakan, gümrüklerde toplamda 600 milyar dolarlık ticareti yönettiklerini belirtti. İthalat ve ihracat konularında yapılan kontroller hakkında da bilgi verdi. Gümrüklerde yapılan denetimler ve tedbirler üzerine konuşan Bakan, haksız ticari uygulamalarla mücadele ettiklerini vurguladı.

Sektörel düzenlemelerin yapıldığına dair bilgi veren Bakan, fahiş fiyatlarla ve stokçulukla mücadele kapsamında denetimlerin devam ettiğini belirtti. Ayrıca, 2024 yılının ilk 7 ayında 71 bin firma hakkında 960 milyon TL ceza uygulandığını açıkladı. Bakan, Orta Vadeli Program hedeflerine uyulduğunu ve yüksek enflasyonla mücadelede önemli adımlar atıldığını söyledi.

AK Parti Genel Başkanvekili de konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen önemli adımlara değindi. Geçmişte hayal edilemeyecek düzeyde gelişmelerin yaşandığını belirtti ve birlik ve beraberlikle engellerin aşılacağına inandığını ifade etti.

Programa, Kayseri Valisi, Belediye Başkanı, AK Parti Milletvekilleri, Ticaret Odası Başkanı, Sanayi Odası Başkanı ve davetliler katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
600 Milyar Dolarlık Ticaretteki Güncel Durum
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin