1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. 68 Yaşındaki Kayıp Adamı Ararken Trajik Son!

68 Yaşındaki Kayıp Adamı Ararken Trajik Son!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karacabey’in Ovaesemen Mahallesi’nde yaşayan 68 yaşındaki Nur Cemil Eroğlu, geçtiğimiz hafta perşembe günü kayboldu. Eroğlu’nun köy bakkalından çıkarken görüntülendiği son bilgiler arasında yer aldı. Eroğlu’nun yakınları kayıp başvurusunda bulunduktan sonra AFAD, Jandarma Asayiş ve Komando Timleri ve KUMDAK ekipleri arama çalışmalarını başlattı. Toplam 54 kişilik ekip, 13 araç, 2 dron ve 3 köpek ile birlikte Ovaesemen Mahallesi’nde bir hafta boyunca arama çalışmalarını sürdürdü.

Arama çalışmaları devam ederken, sabaha karşı ekiplere bir ihbar geldi. Karacabey yolunda, yol kenarında hareketsiz yatan bir kişi olduğu bilgisi üzerine jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda, hareketsiz yatan kişinin kayıp olarak aranan Nur Cemil Eroğlu olduğu tespit edildi. Yaşlı adamın, trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği iddia edildi. Olayla ilgili detaylı inceleme ve tahkikat başlatıldı.

Nur Cemil Eroğlu’nun kaybolması ve ardından yaşanan bu üzücü olay, mahalle sakinleri ve yakınlarında derin bir üzüntüye neden oldu. Eroğlu’nun kaybolmasıyla birlikte başlatılan arama çalışmalarında emek veren ekiplere teşekkürler sunulurken, yaşanan acı olayın aydınlatılması için olayla ilgili her türlü detayın incelenmesi istendi. Eroğlu’nun kaybolması ve ölümüyle ilgili daha fazla bilgi edinmek için yetkililer tarafından yapılan açıklamalar ve açıklamaların detayları merakla bekleniyor.

Olayın, Karacabey ve Ovaesemen Mahallesi genelinde derin bir üzüntü yarattığı bilinirken, yaşlı adamın ani kaybı sevdiklerini ve mahalle sakinlerini derinden etkiledi. Nur Cemil Eroğlu’nun anısına yapılacak anma törenleri ve cenaze töreni için detayların kamuoyuyla paylaşılması beklenirken, olayın netleşmesi ve sorumluların belirlenmesi için adli sürecin başlatıldığı bilgisi verildi. Yaşanan bu acı olay sonrasında, mahallede ve çevrede huzur ve güvenin sağlanması için gerekli tüm tedbirlerin alınacağı açıklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
68 Yaşındaki Kayıp Adamı Ararken Trajik Son!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin