1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 78 Yaşındaki Huzurevi Sakinin Dev Çin Salatalığı

78 Yaşındaki Huzurevi Sakinin Dev Çin Salatalığı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fethiye ilçesinde bulunan bir huzurevinde yaşayan 78 yaşındaki bir kişinin ekmiş olduğu Çin salatalığı 60 santimetre uzunluğa ve 20 kilogram ağırlığa kadar büyümüş.

SHÇEK’e bağlı Fethiye Belediyesi Huzurevinde eşiyle birlikte yaşayan bu kişi, hobileri arasından biri olarak bahçede farklı bitkiler yetiştirmeye başlamış.

Aynı huzurevinde çalışan bir kişi, bahçeyle ilgilenen kişinin ilgisinden dolayı Çin’de yaşayan bir arkadaşından Çin salatalığı tohumu getirtmiş.

Bahçeye dikilen Çin salatalığı 60 santimetre uzunluğa ve 20 kilogram ağırlığa ulaşmış.

Aynı zamanda huzurevinde bulunan diğer sakinlerle birlikte oluşturulan koronun da şefliğini yapan bu kişi, medya mensuplarına, huzurevine gelirken birçok bitkiyi evden getirerek hobi bahçesi oluşturduğunu söylemiş.

Bahçeye ektiği Çin salatalığının güzel bir şekilde yetiştiğini belirten bu kişi, “İmkan bulduğum takdirde farklı meyve ve sebzeler de yetiştirmek istiyorum. Bildiğimiz salatalıklara benzemiyor.” demiş.

Diğer bir kişi ise huzurevinde bulunanlarla keyifli vakit geçirdiklerini belirterek, “Birçok kişi hobilerini yapabiliyor. Ali amca bu işte uzman olunca salatalığı yetiştirmeyi başardık.” şeklinde konuşmuş. ​​​​​​​

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
78 Yaşındaki Huzurevi Sakinin Dev Çin Salatalığı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin