1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 8 Eylül’de bulunan Narin Güran cinayetinde yeni gelişme!

8 Eylül’de bulunan Narin Güran cinayetinde yeni gelişme!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin soruşturma devam ediyor.

Soruşturma kapsamında dün nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra savcılığın talebi üzerine tekrar gözaltına alınan R.A’nın jandarmadaki işlemleri tamamlandı. Diyarbakır Adliyesi’ne sevk edilen ve Narin Güran’ın amcası Salim Güran’ın işçisi olduğu belirlenen R.A, savcılıktaki sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Tutuklu sayısı 11’e yükseldi.

Öte yandan, Narin Güran’ın (8) tutuklanan amcası Salim Güran ile işçisi R.A.’nın görüşmesi soruşturma dosyasına girdi. R.A.’nın, Salim Güran ile yaptığı Kürtçe konuşma uzman ekip tarafından çözüldü. Salim Güran’ın “O sondaki köşede sana ait bir şeyin düşmüş, sana ait bir şey sondaki yamaçta, yamacın köşesi taş, biri yerde” sözlerine R.A.’nın “Tamam henüz bende değil. Tamam, daha ölmemiş” cevabını verdiği ortaya çıktı.

Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan ve 19 gün sonra dere yatağında, çuval içerisinde, üzeri taş ve çalılıklarla kapatılmış cesedi bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili yapılan soruşturmada adli kontrolle serbest bırakılan Salim Güran’ın işçisi R.A. ile yaptığı görüşme dosyaya eklendi.

Telefonda yapılan imaj çalışmasında Salim Güran ile R.A. arasında yapılan Kürtçe görüşme uzmanlar tarafından çözümlendi. R.A., Salim Güran’ın 21 Ağustos’ta yaptığı görüşmeleri hatırlamadığını söyledi. Cep telefonlarında yapılan imaj çalışmalarında, Salim’in konuşmasına R.A.’nın “eee” şeklinde cevap verdiği ve daha önce söylediği gibi cevap verdiği görüldü.

R.A. ayrıca, kendisine yöneltilen soruları yanıtlarken, salim’in alenen ifadesinde yer alan kurtlanma olayının o gün gerçekleşmediğini belirtti. Ayrıca diğer tutuklu sanık Nevzat Bahtiyar’ı tanımadığını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
8 Eylül’de bulunan Narin Güran cinayetinde yeni gelişme!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin