1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 82 Şüpheli Yakalandı! Siber Vatan’da Operasyonlar Sürüyor

82 Şüpheli Yakalandı! Siber Vatan’da Operasyonlar Sürüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli 41 ilde gerçekleştirilen “SİBERAĞ-2” operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Milletimize, en önemli konularımızdan birinin çocuklarımızı korumak olduğunu belirtmek isterim. Kara Vatan’da olduğu gibi Siber Vatan’da da suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlükleri Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından yapılan operasyonlarda Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Antalya, Artvin, Aksaray, Balıkesir, Bilecik ve diğer birçok ilde gerçekleştirilen operasyonlarda, NCMEC ve Child Protection System gibi uluslararası kuruluşlarla işbirliği yapılarak “Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği” suçunu işlediği tespit edilen 80 şüpheli yakalandı.

Ayrıca, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ve Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda “Kişisel Verileri Hukuka Aykırı Olarak Verme, Yayma veya Ele Geçirme” suçuna yönelik operasyonlarda 1 şüpheli yakalandı.

Operasyonlar sonucunda çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Bu başarılı operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyor, milletimizin duaları sizinle.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
82 Şüpheli Yakalandı! Siber Vatan’da Operasyonlar Sürüyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin