1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 9 Yıldır Kayıp Olan Ecrin’den Hala Haber Yok!

9 Yıldır Kayıp Olan Ecrin’den Hala Haber Yok!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ecrin Tunç’un 14 Mayıs 2015 tarihinde, 4 yaşındayken Midyat ilçesi Harmanlı Mahallesi’nde en son evinin avlusunda oyun oynadığı sırada annesi temizlik yaparken köy içine çıkıp kayboldu. Ailenin ve kolluk kuvvetlerinin yürüttüğü arama çalışmalarına rağmen, 9 yıldır Ecrin’den hiçbir haber alınamadı. Ailenin yetkililere seslenerek kızlarının bulunmasını talep ettiği belirtiliyor.

Ecrin Tunç’un babası olan Bekir Tunç, kızlarının 14 Mayıs 2015 tarihinde saat 11.30’da kaybolduğunu fark ettiklerini açıkladı. Köy içi, çevre köyler, köy çıkışları ve araziler kolluk kuvvetleri ile birlikte tarandı ancak herhangi bir bulguya ulaşılamadı. Tunç, o dönemden bu yana kayıp ilanı yayınladıklarını ancak sonuç alamadıklarını dile getirdi ve devlet yetkililerinden Ecrin’in bulunmasını istedi. Tunç, “Ecrin hepimizin kızıdır. Ailecek perişan durumdayız. Gecemiz gündüzümüz yok. Devlet yetkililerinden ricamdır” şeklinde konuştu.

Tedavi gören küçük kızlarını kaybettikten sonra farkındalık yaratmak amacıyla film projeleri başlatan Halil Tunçer ise, Ecrin olayını internette görerek babası ve ailesiyle tanışmak istediğini söyledi. Tunçer, yaşanan olayları detaylı bir şekilde öğrendikten sonra, kendi projeleri üzerinde düşündüğünü belirtti. Bir kız babası olarak çocuklar ve ailelerle ilgili projeler ürettiğini ifade eden Tunçer, kızını kaybettikten sonra duygusal sıkıntılar yaşadığını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
9 Yıldır Kayıp Olan Ecrin’den Hala Haber Yok!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin