1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: “Aynaların Gücüne İnanıyoruz, Önce Kendimizi Konuşacağız”

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: “Aynaların Gücüne İnanıyoruz, Önce Kendimizi Konuşacağız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen değerlendirme kampının başlangıcında, katılımcılar arasında aynaların gücüne vurgu yaparak öz eleştiri yapacaklarını ve aile meclisi gibi bir araya gelerek öncelikle kendilerini değerlendireceklerini belirtti. Partinin başkanlık divanı, genel idare kurulu, merkez disiplin kurulu üyeleri ve milletvekillerinin bulunduğu kampın tema sloganı ise “Her gün yeniden doğarız” şeklinde oldu.

Dervişoğlu, açılış konuşmasında seçim sonuçlarına istişare ve değerlendirme yapma gerekliliğine vurgu yaparak, millet iradesine kulak vermeleri gerektiğini dile getirdi. Partinin önerilerini millete anlatmak, umudu gerçeğe dönüştürmek ve Türkiye’nin sorunlarını çözmek için aynaya bakarak öz eleştiride bulunma ihtiyacını vurguladı. Geçmiş hataları değerlendirerek tekrar etmemeye kararlı olduklarını belirterek herkesin eşit ve adil bir şekilde ele alınacağını da ekledi.

Önce kendilerini değerlendirdikten sonra millete gitmeyi planladıklarını belirten Dervişoğlu, Türkiye’nin sorunlarına çözüm bulmak amacıyla cesaretle yola çıkan bir parti olduklarını ve bu yolda kararlılıkla ilerleyeceklerini dile getirdi. Vatanı ve insanları asalaklardan kurtaracaklarını ve İYİ Parti’nin kuruluş amacını, milliyetçiliği, kalkınmacılığı ve demokrasiyi ön planda tutan bir parti olduğunu vurguladı. Hesaplaşacakları tek gücün, 22 yıldır iktidarda olan unsurlar olduğunu söyleyerek Türk milletinin yol gösterici olacağını ifade etti.

Dervişoğlu, İYİ Parti’nin ekonomiyi, adaleti, nüfus ve sınır güvenliğini düzelteceklerini ve parlamenter sistemi tekrar hayata geçireceklerini belirterek, Türkiye’yi yeniden inşa etme iddialarını sürdürdü. Uzun yolları kat edeceklerini, zamanla yarışacaklarını ve Türk milletine layık olacaklarını ifade eden Dervişoğlu, kararlı olduklarını ve mutlaka başaracaklarını vurgulayarak konuşmasını tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: “Aynaların Gücüne İnanıyoruz, Önce Kendimizi Konuşacağız”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin