1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 15 Temmuz Şehitlerinin Ailesinden Gururlu Açıklamalar

15 Temmuz Şehitlerinin Ailesinden Gururlu Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinden Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne giden Mehmet ve Hakan Gülşen kardeşler ile kuzenleri Lütfi Gülşen, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine karşı koymak için gitmişler ve F-16’dan atılan bomba sonucu şehit düşmüşlerdir.

Nizami Gülşen, aile üyelerinin darbeye direniş mücadelesini anlatırken, ailesinden 3 kişinin şehit olmasının verdiği gururdan bahsetti. FETÖ’nün darbe girişiminde milletin bağımsızlığına sahip çıkarak Türk milliyetçiliğinin ne olduğunu gösterdiğini belirtti.

Gülşen, kardeşi Mehmet ile son konuşmasını hatırlayarak, Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelip hainlere demokrasi dersi vermek istediklerini söylediklerini anlattı.

Şehit kardeşi Hakan ile gece karşılaşmamış olmalarından bahseden Gülşen, Hakan’ın bayrağı boynuna bağladığını ve adli tıpta bile açılamayan bu bayrağın kesilerek çıkarıldığını anlattı.

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminin Cumhuriyet tarihindeki diğer darbelerden farklı olduğunu belirten Gülşen, millete bir daha böyle acılar yaşatılmaması dileğinde bulundu.

Şehit Lütfi Gülşen’in eşi Menzile Gülşen, eşinin darbe gecesi helallik alarak evden çıktığını belirtti ve aileden üç şehidin sabah namazını kıldıktan hemen sonra darbe bastırıldığında şehit olduklarını anlattı. Menzile Gülşen, şehitlerin vatan sevgisiyle hareket ederek ailelerini ve vatanlarını korumak için ellerinden geleni yaptıklarını ve vatanlarını asla terk etmediklerini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
15 Temmuz Şehitlerinin Ailesinden Gururlu Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin