1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bolu’da Sporcu Halit Şahin’in Trafik Kavgası!

Bolu’da Sporcu Halit Şahin’in Trafik Kavgası!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu’da meydana gelen olayda sporcu Halit Şahin’in karıştığı kavga büyük yankı uyandırdı. Olay, 7 Temmuz tarihinde Mengen ilçesi Dörtyol Işıklar Kavşağı’nda gerçekleşti. Motorlu testere ile kütük kesme sporcusu Halit Şahin’in eşi Aygül Şahin ve 2 kızının bulunduğu araç, 06 AY 2043 plakalı otomobil ile başka bir aracın çarpışmasıyla başladı.

Kaza sonrası araçlardan inen 3 kişi arasında tartışma çıktı. Halit Şahin, eşine hakaret ettiğini iddia ettiği 3 kişiye saldırdı. Şahin, tekme ve yumruklarla şahısları darp etti. Bu olay sonrasında 3 kişi hastaneye kaldırıldı ancak tedavilerinin ardından taburcu edildiler.

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olay, büyük bir merak ve endişe yarattı. Olayın detaylarıyla ilgili başlatılan soruşturma ise devam etmektedir.

Olay yerine gelen polis ekipleri kavgaya karışan şahısları ayırarak, yaralıları hastaneye sevk etti. Bu olayla ilgili olarak Halit Şahin’e ve diğer kişilere ifadeleri alındı ve soruşturma kapsamında detaylı bir çalışma yürütülmektedir.

Mengen ilçesi Dörtyol Işıklar Kavşağı, genellikle sakinliğiyle bilinen bir bölge olmasına rağmen bu tür olaylar bu kez şaşkınlık yarattı. Halit Şahin’in eşine yönelik saldırgan tavrı ve ardından yaşanan kavga, bölge halkı arasında endişe ve tedirginlik yarattı.

Olayın ardından sosyal medyada da geniş yankı uyandı. Hem Bolu’da hem de ülke genelinde bu tür saldırgan davranışların artmasıyla ilgili endişeler dile getirildi. Olayla ilgili gelişmeler yakından takip edilmekte ve toplumsal bir çözüm arayışı içinde olunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bolu’da Sporcu Halit Şahin’in Trafik Kavgası!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin