1. Haberler
  2. Ankara
  3. 15 Temmuz Anma Programında Yürekleri Titreten Konuşmalar: “Öleceksek Bugün Ölelim” dedi!

15 Temmuz Anma Programında Yürekleri Titreten Konuşmalar: “Öleceksek Bugün Ölelim” dedi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorum’un KADEŞ Barış Meydanı’nda yapılan programda, başlangıçta saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Kur’an-ı Kerim’in ardından Çorum Müftüsü Şahin Yıldırım tarafından dua edildi. Programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beştepe’de yaptığı konuşma dev ekranlardan canlı olarak takip edildi.

Protokol konuşmaları sırasında, 15 Temmuz şehidi Mustafa Avcu’nun babası Ayhan Avcu, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nuri Kuşcu, İYİ Parti İl Başkanı Erkan Yıldız, MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Çorum Milletvekilleri Av. Oğuzhan Kaya ve Av. Yusuf Ahlatcı ile Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, konuşmalar yaptı.

15 Temmuz şehidi Mustafa Avcu’nun babası Ayhan Avcu, o geceki anıları paylaşarak duygusal bir konuşma yaptı. Ardından Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Türk milletinin hiçbir zaman yenilmediğini vurgulayarak birlik mesajı verdi. AK Parti Milletvekilleri Av. Oğuzhan Kaya ve Av. Yusuf Ahlatçı ise Türk milletinin cesaretini ve kararlılığını övdü.

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, programın son konuşmasını yaparak birlik ve beraberlik mesajları verdi. Türk milletinin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini vurguladı. Programda ayrıca, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi ve Çorum Belediyesi Folklor Ekibi halk oyunları gösterisi sundu.

Ünlü sanatçı Uğur Işılak’ın sahne aldığı gecede vatandaşlar, Işılak’ın eserleriyle demokrasi nöbeti tuttu. Gece geç saatlerde sela okundu ve demokrasi nöbeti sabah namazıyla sona erdi.

Programa, birçok önemli ismin yanı sıra Çorum Valisi, Belediye Başkanı, Milletvekilleri, Cumhuriyet Başsavcısı, Üniversite Rektörü, Baro Başkanı, diğer daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu anlamlı program, Türk milletinin 15 Temmuz’daki birlik, beraberlik ve cesaretini bir kez daha gözler önüne serdi. Demokrasiye ve milli birliğe yapılan saldırılara karşı Türk milletinin gösterdiği direniş ve kararlılık herkese örnek olacak nitelikteydi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
15 Temmuz Anma Programında Yürekleri Titreten Konuşmalar: “Öleceksek Bugün Ölelim” dedi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin