1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Sokak Ortasında Kanlı Hesaplaşma: Bir Ölü, Bir Yaralı

Sokak Ortasında Kanlı Hesaplaşma: Bir Ölü, Bir Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 933. Sokakta saat 19.20 civarında gerçekleşti ve arasında husumet bulunan V.T. ile Emre Balaban ve Ş.B. arasında gerçekleşti. V.T. isimli şahıs üzerinde bulunan tabanca ile Emre Balaban (18) ve Ş.B. (20) isimli kişilere ateş etti. V.T. olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde müdahale edilerek hastaneye kaldırıldı. Ancak Emre Balaban, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Emre Balaban ve Ş.B. sokakta yürürken, V.T. adlı şahsın onlara yaklaşarak tabanca ile ateş ettiği anlar görülmektedir. Emre Balaban ve Ş.B. otomobilin arkasına kaçmaya çalışırken yaralanıp yere düşüyorlar. Bu anlar, sokak ortasında yaşanan vahşi saldırıyı gözler önüne sermektedir.

Olayın ardından V.T. kaçarak izini kaybettirdi ve polis ekipleri tarafından aranmaya başlandı. Cinayetin işlenme sebebi henüz netlik kazanmamış olsa da, aralarında yaşanan husumetin neden olduğu iddia edilmektedir. Yakın çevrede bulunanlar, olayın şokunu üzerlerinden atamamışken, polis ekipleri de detaylı bir soruşturma başlatmış durumdadır.

Emre Balaban’ın ailesi, olayın ardından büyük üzüntü içinde olduklarını belirtmiş ve adalete güvenerek olayın aydınlatılmasını beklediklerini ifade etmiştir. Gencin ani ve trajik ölümü, çevrede geniş bir keder dalgasına neden olmuş ve insanların güvenlik endişesini artırmıştır. Olayın yaşandığı mahalle sakinleri, bu tarz olayların artık herkesi tehdit ettiğine inanmaktadır.

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatmış ve olayın perde arkasını aydınlatmaya çalışmaktadır. V.T.’nin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatılmış, görgü tanıklarının ifadelerine başvurulmuştur. Hakimler tarafından verilen karar neticesinde, zanlının en kısa sürede adalet önüne çıkarılması ve gereken cezayı alması beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sokak Ortasında Kanlı Hesaplaşma: Bir Ölü, Bir Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin