1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Porsche Macan’ın Yeni Elektrikli Versiyonu Tanıtıldı: İşte Detaylar!

Porsche Macan’ın Yeni Elektrikli Versiyonu Tanıtıldı: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Porsche’nin Macan modeli, ilk kez 2014 yılında kompakt SUV sınıfında piyasaya sürüldü. 2022 yılında makyaj operasyonundan geçirilen araç, tasarım ve motorlarıyla yenilendi ve ülkemizde 3 farklı versiyonla satışa sunuldu. Ancak, geçtiğimiz aylarda yazılım sorunları nedeniyle tanıtımı 2024’e ertelenen %100 elektrikli Porsche Macan, bekleyenlerle buluştu. Bu model, markanın ilk içten yanmalı motora sahip elektrikli aracı oldu.

Porsche, Macan’ın yeni versiyonunu tanıtmak amacıyla bir etkinlik düzenledi. Arkadan motorlu Macan, tasarım açısından önceki modele oldukça benziyor. Elektrikli Macan’ın temel versiyonu olan yeni model, Macan 4 ile aynı elektrik motoruna sahip. Bu tek motor, 335 beygir gücü üretiyor ve benzinli versiyondan daha güçlü bir performans sergiliyor. Aracın 0-100 km/s hızlanma süresi ise 5,4 saniye olarak açıklandı.

Porsche’nin açıklamasına göre elektrikli Macan’ın başlangıç fiyatı 77,295 dolar olarak belirlendi. Ancak, aracın Türkiye pazarına ne zaman gireceği henüz açıklanmadı. Yılın son çeyreğinde büyük pazarlara sunulacak olan aracın ülkemizdeki satış durumu belirsizliğini koruyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Porsche Macan’ın Yeni Elektrikli Versiyonu Tanıtıldı: İşte Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin