1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Microsoft Arızası: TÜVTÜRK’te Büyük Sıkıntı!

Microsoft Arızası: TÜVTÜRK’te Büyük Sıkıntı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD merkezli teknoloji şirketi Microsoft’un sistem arızası nedeniyle dünya genelinde birçok kurumda teknik sorunlar yaşandı. Özellikle havalimanları, bankalar ve hastanelerde, şirketin sunduğu internet hizmetlerinde kesintiler meydana geldi. Türkiye’de de Microsoft’tan hizmet alan kurumlarda benzer sorunlar görüldü.

Esenyurt Haramidere’deki TÜVTÜRK araç muayene istasyonunda randevusu olan sürücülere hizmet verilemedi. Sabah saatlerinde yoğunluk yaşanırken, sürücüler bilgilendirildi ve birçok kişi istasyondan ayrıldı. TÜVTÜRK sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili açıklama yaptı ve yaşanan teknik sorunu duyurdu.

Bir araç muayenesi için sabah saatlerinde gelen Bilal Bozkurt, durumu şu şekilde açıkladı: “Sabah 07.30’da buraya geldik, işlemleri yapmaya çalıştık ama sistem olmadığını öğrendik. Saat 12.30 oldu hala bir gelişme yok. Ne olacağımız belli değil. Aracın muayene günü kapanacak mı, cezaya mı maruz kalacak hiçbir şey belli değil. İnsanlar umudunu kesti ve ayrıldı. Aksaklık olduğu söylendi, umarım kısa sürede çözülür.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Microsoft Arızası: TÜVTÜRK’te Büyük Sıkıntı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin