1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 30 METRE DERİNLİKTE KAÇAK KAZI!

30 METRE DERİNLİKTE KAÇAK KAZI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay dün akşam Ürgüp ilçesine bağlı Mazı köyünde meydana geldi. İddiaya göre, Mazı köyünde define aramak isteyen şahıslar önce define arayacakları 2 katlı bir ev satın aldılar. Evdeki kiracıyı çıkarmak isteyen şahıslar, kiracıların çıkmayacağını söylemesi üzerine aralarında tartışmaya başladılar.

Tartışma kavgaya dönünce kiracı jandarma ekiplerinden yardım istedi. Jandarma ekipleri köye gittiğinde beklenmedik bir olayla karşılaştılar.

Servet D. yeni ev sahibinden şikayetçi olarak, evi yeni alan kişilerin foseptik çukuruna bir şeyler attıklarını belirtti. Jandarma ekipleri foseptik çukurunda kiracıların fotoğraflarına ait hayvan kemik parçaları buldu.

Kiracıları çıkarmak için büyü yaptırdıkları anlaşılan yeni ev sahiplerinin yaptığı büyü güvenlik kameralarına yansıdı.

Jandarma ekipleri çevreyi araştırdığında evin bahçesinde yaklaşık 30 metre derinliğinde kazılmış bir çukur buldu. Evi alan kişilerin define aramak için evi satın aldıkları ortaya çıktı.

Jandarma ekipleri evi satın alan bir kişi ile define arayan başka bir kişiyi gözaltına aldı.

Mazı Köyü Muhtarı Cafer Kaygısız, gazetecilere yaptığı açıklamada, jandarmalarla birlikte suç aletlerini çıkardıklarını ve 30 metre derinliğinde bir çukur kazıldığını belirtti. Kaygısız, kaçak kazı yapmak için evi satın alan kişilerin hazine aradıklarını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
30 METRE DERİNLİKTE KAÇAK KAZI!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin