1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul Emniyeti’nde 2024 Yılında Terfi Alan Başarılı Emniyet Amiri ve Şube Müdürleri

İstanbul Emniyeti’nde 2024 Yılında Terfi Alan Başarılı Emniyet Amiri ve Şube Müdürleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Merkez ve Yüksek Değerlendirme Kurulu’nun toplandığı 2024 yılı “Amir” sınıfı terfileri açıklandı. Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Dolunay Kaya, Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Ali Kesikoğlu, Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Ömer Ünver, Güven Timleri Şube Müdürü Hüseyin Şahin ve Çocuk Şube Müdürü Özlem Temür terfi aldı.

İstanbul’da suçla mücadelede etkinlikleri ile öne çıkan isimler arasında olan Dolunay Kaya ve Şinasi Yüzbaşıoğlu terfi alarak daha yüksek görevlere atandı. Yine başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Hüseyin Şahin, Ömer Ünver, Ali Kesikoğlu ve Özlem Temür de terfi ederek ikinci sınıf emniyet müdürü oldular. Nuriye Okyay da Personel Şube Müdürü olarak titiz ve yoğun çalışmalarıyla terfi alarak ikinci sınıf emniyet müdürü oldu.

İstanbul Emniyeti’ndeki diğer görevliler de başarılı çalışmaları sayesinde terfi ettiler. Deniz Halıcı Çelik, Abdülkadir Gürbüz, Binali Ökten, Kıvanç Taşçı, Fatih Tilki, Ömer Faruk Aksu ve diğerleri yeni unvanlarıyla terfilerini kutladılar.

Başarılı operasyonlarla tanınan isimlerden olan Hakan Dulkadir ve İbrahim Duran, mesailerindeki özveri ile terfi ederek üçüncü sınıf emniyet müdürü oldular. Ahmet Çobanoğlu, Orhan Şen, Arınç Çevik, Halil İbrahim Başlı, Abidin Erik, Ziya Şaşmaz ve Mustafa Sarı da diğer terfi olan isimler arasındaydı.

Suç unsurlarına karşı başarılı mücadelede bulunan isimler arasında yer alan Tuncer Bilici, Kaan Bedir ve Alper Erdem de terfi alarak üçüncü sınıf emniyet müdürü oldular. Diğer başarılı çalışmaları ile tanınan Erkan Dalkılıç, Faruk Furkan Uyanık da emniyet amiri rütbesine terfi etmişlerdir.

Uzun yıllardır başarılı operasyonlarda bulunan isimlerden olan Halil Özer, Nuri Kaya, Erinç Yüzgüleç, Doğukan Aydın ve diğerleri de terfi alarak başkomiser unvanıyla yeni görevlerine başladılar. Bu terfiler, İstanbul Emniyeti’nin güvenliği ve suçla etkin mücadelesine katkı sağlayacak nitelikli personelin ödüllendirilmesini temsil etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Emniyeti’nde 2024 Yılında Terfi Alan Başarılı Emniyet Amiri ve Şube Müdürleri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin