1. Haberler
  2. Ankara
  3. Kırıkkale’de Genç Yüzücüler Madalyaları Kovaladı

Kırıkkale’de Genç Yüzücüler Madalyaları Kovaladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yüzme yarışları, 20-21 Temmuz tarihleri arasında Başpınar Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirildi. Yarışlara Ankara, İstanbul, Nevşehir, Kocaeli, Eskişehir, Kırşehir ve Kırıkkale’den toplamda 29 kulüp ve 129 sporcu katıldı. Sporcular, kendi kategorilerinde birincilik için yoğun bir mücadele verdi ve en iyi performanslarını ortaya koymaya çalıştılar. Yarışmalar sonunda dereceye giren sporcular, madalyalarını alarak başarılı performanslarını taçlandırdılar.

12 yaşındaki Zeynep Şenel, yüzme sporuna iki yıl önce başladığını ve o zamandan beri birinci ve ikinci dereceler elde ettiğini belirtti. Zeynep, önümüzdeki dönemde milli takım seçmelerine katılmayı hedeflediğini ifade ederek, yüzme yaparken stresli olmasına rağmen aynı zamanda keyif aldığını dile getirdi.

Diğer bir sporcu olan 9 yaşındaki Işıl Adımcı ise çeşitli kategorilerde yarışlara katıldığını ve 200 karışık, 100 kelebek ve 400 serbest gibi yarışlara girdiğini söyledi. Işıl, yarışların oldukça yorucu olmasına rağmen kendisine iyi geldiğini ve 200 karışıkta birinci, 400 serbestte üçüncü, 100 kelebekte ise birinci olduğunu paylaştı.

Yerel Haberler kategorisinde yer alan tüm haberler, herhangi bir editoryal müdahale olmaksızın Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı ve Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanmış ve otomatik olarak servis edilmiştir. Kirikkale Haberleri bölümünde yer alan haberlerin içeriğinden ve doğruluğundan ajanslar sorumludur ve herhangi bir hukuki müeyyideye tabi tutulabilirler. Bu nedenle okuyucular, haberlerin gerçekliğini ve güvenilirliğini sorgulamak için ajanslara başvurabilirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kırıkkale’de Genç Yüzücüler Madalyaları Kovaladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin