1. Haberler
  2. Ankara
  3. Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ın 5 Yıllık Hizmetleri ve Yeni Projeleri!

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ın 5 Yıllık Hizmetleri ve Yeni Projeleri!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, 5 yıl boyunca gerçekleştirdiği çalışmaları ve yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeleri tanıttı. Demirbaş, ilçenin temel ihtiyaçlarının yanı sıra daha fazla projeyi hayata geçirmeyi hedeflediklerini vurguladı. Çubuk Belediyesi’nin Mansur Yavaş’ın yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni hizmetler açısından geride bıraktığını belirtti. Belediyenin yaptığı hizmetler arasında Buzlu Spor Kompleksi, Kapalı Semt Pazarı, birçok park, halı sahalar, basketbol sahaları, köprüler, bisiklet yolu, yüzme havuzu ve spor salonu gibi çalışmalar yer aldı.

Ayrıca, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 5 yıllık süreçte neden olduğu yalnızca 1 adet kreş ve 18 park dışında belirgin bir hizmet olmadığını ifade etti. Çubuk Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri hizmetleri sıralayan Demirbaş, sıcak asfalt seferberliği, park düzenlemeleri, köprü yenileme çalışmaları, bisiklet yolu yapımı, mahalle düzenlemeleri, tesislerin yenilenmesi gibi birçok proje hakkında bilgi verdi.

Çubuk’un sosyal ve çevresel ihtiyaçlarını karşılamak adına sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi, sera projeleri, engellilere yönelik hizmetler, sanat atölyeleri, park düzenlemeleri, çiçek üretimi gibi birçok proje hayata geçirildi. Ayrıca, yeni dönemde Çubuk için planlanan 17 ana proje arasında Kültür ve Sanat Merkezi, Tabiat Parkı, Gastronomi Merkezi, Kültür Yolu Turizm Projesi, Bisiklet Yolu, Kent Meydanı gibi çalışmalar yer aldı.

Demirbaş, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’un göreve gelmesi durumunda birlikte gerçekleştirecekleri projeleri de belirtti. Altınok’un açıkladığı Kızılay – Esenboğa – Çubuk Metro hattını ilçeye kazandırmayı hedeflediklerini ifade etti. Ayrıca, istihdamı artıracak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projesini de yeni dönemde hayata geçirmeye kararlı olduklarını vurguladı.

Çubuk’un gastronomi ilçesi olması, kadınlara yönelik yöresel ürünlerin üretim ve satış merkezinin kurulması, tabiat parkı ve kültür yolu turizm projeleriyle ilçenin turizme katkı sağlaması amacıyla çalışmaların sürdüğünü belirten Demirbaş, projelerin ilçe ekonomisine katma değer sağlayacağını ve istihdam olanaklarını artıracağını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ın 5 Yıllık Hizmetleri ve Yeni Projeleri!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin