1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Hyundai Bayon’un Temmuz Ayı Fiyat Listesi Açıklandı! İşte Detaylar

Hyundai Bayon’un Temmuz Ayı Fiyat Listesi Açıklandı! İşte Detaylar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hyundai Assan’ın Kocaeli fabrikasında üretimine başladığı yeni modeli Bayon’un temmuz ayı fiyat listesine yakından bakıyoruz. Hyundai Assan, Kocaeli’deki tesislerinde üretim kapasitesini genişleterek araç model sayısını üçe çıkarmıştı. B-SUV segmentindeki yeni modeli Hyundai Bayon’un üretimi ise 2021 yılında başladı. Yeni Hyundai Bayon, altyapı olarak i20 ile aynı platformu paylaşıyor ve tasarım çizgilerini i20’den almaktadır. Türk işçileri tarafından İzmit’teki Hyundai Assan fabrikasında üretilen Hyundai Bayon, Avrupa pazarı için özel olarak tasarlanmış crossover SUV gövde tipiyle keskin bir tasarıma sahiptir. Yeni Bayon, kullanışlı ve geniş bir iç mekan sunmakta olup, son teknoloji ürünü dijital kokpit ve üst düzey bilgi-eğlence özelliklerine sahiptir. Araç, Apple CarPlay, Android Auto, kablosuz şarj cihazı, ön arka USB girişleri ve Bluetooth bağlantısı gibi özellikleri standart olarak sunmaktadır.

Yenilenen Bayon’da iki farklı benzinli motor seçeneği mevcuttur. 79 beygir gücündeki 1.2 MPI benzinli atmosferik motor, 5 ileri manuel şanzımanla kombinlenirken sadece Jump donanım seviyesiyle satışa sunulmaktadır. Daha fazla verimlilik ve konfor isteyenler ise benzinli 1.0 T-GDI turbo beslemeli motoru tercih edebilmektedir. 7 ileri çift kavramalı DCT otomatik şanzımanla eşleştirilen 1.0 litrelik turbo motorun maksimum gücü ise 100 beygir olarak açıklanmıştır. Yeni Bayon’un yakıt tüketimi ortalama olarak 5.8 litre olup, torku ise 1.500 devirden itibaren 172 Nm’dir. Kullanılan 1.2 MPI ve 1.0 T-GDI motorlar, Euro 6E emisyon seviyesine de uyumludur. Hyundai Bayon’un satış fiyatları, donanım seviyesi ve motora bağlı olarak 1 milyon 95 bin lira ile 1 milyon 345 bin TL arasında değişmektedir.

Hyundai Bayon’un fiyat listesi ise şu şekildedir:
– 1.2 MPI 79 PS Jump Benzin Manuel – 1.095.000 TL
– 1.0 T-GDI 100 PS Jump Benzin DCT – 1.185.000 TL
– 1.0 T-GDI 100 PS Style Benzin DCT – 1.240.000 TL
– 1.0 T-GDI 100 PS Elite Benzin DCT – 1.345.000 TL

Hyundai Bayon, Türk işçilerinin emeğiyle üretilen bir araç olup, Avrupa pazarı için özel olarak tasarlanmış özelliklere ve donanımlara sahiptir. Kocaeli’deki Hyundai Assan fabrikasında üretilen Bayon’un fiyatları, benzinli motor seçeneği ve donanım seviyesine göre değişiklik göstermektedir. Yeni Hyundai Bayon, sürücüsüne konforlu ve teknolojik bir sürüş deneyimi sunarak dikkat çekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hyundai Bayon’un Temmuz Ayı Fiyat Listesi Açıklandı! İşte Detaylar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin