1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Bursa’da yaşanan acı kaza! Otomobil su kanalına düştü: Ölü ve yaralı var…

Bursa’da yaşanan acı kaza! Otomobil su kanalına düştü: Ölü ve yaralı var…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa‘nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen korkunç bir kaza sonucunda bir kişi hayatını kaybetti ve bir kişi de yaralandı. Edinilen bilgilere göre, 25 Ekim tarihinde saat 16.00 sıralarında, Osmangazi ilçesine bağlı XXX Mahallesi’nde bulunan YYY Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil su kanalına düştü.

Kazayı görenler hemen durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, sürücü A.A. isimli kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Araç içinde sıkışan ve ağır yaralanan yolcu B.B. ise kurtarılarak hemen en yakın hastaneye kaldırıldı. Yaralının durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaza sonrasında olay yerine itfaiye ekipleri de sevk edildi. İtfaiye ekipleri, su kanalına düşen araçtan sürücü ve yolcuyu çıkarmak için yoğun çaba sarf etti. Araç sudan çıkarıldıktan sonra çevrede güvenlik önlemleri alındı ve polis ekipleri incelemelerde bulunmaya başladı.

Kazaya sebep olan otomobilde yapılan incelemede, aracın aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybederek su kanalına uçtuğu belirlendi. Polis ekipleri, kazayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kaza yerinde bulunan ve görgü tanıklarının ifadelerine başvuruldu.

Olay yerine gelen acı haber, sakinleri derin bir üzüntüye boğdu. Kazada hayatını kaybeden sürücünün yakınları sinir krizleri geçirirken, yaralı yolcunun ailesi ise hastanede bekleyişlerini sürdürdü. Bölgedeki vatandaşlar, benzer kazaların yaşanmaması için yetkililerden önlem alınmasını talep etti.

Kaza sonrasında otomobilin su kanalına nasıl düştüğü hala netlik kazanmazken, soruşturmanın devam ettiği belirtildi. Yetkililer, sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Kazada hayatını kaybeden sürücünün cenazesi otopsi için morga kaldırılırken, yaralı yolcunun ise tedavisine devam ediliyor. Öte yandan, kazayla ilgili detaylı bilgilerin ilerleyen saatlerde paylaşılması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da yaşanan acı kaza! Otomobil su kanalına düştü: Ölü ve yaralı var…
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin