1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Veteriner Hekime Şiddet: Klinikte Yaşanan Kavga!

Veteriner Hekime Şiddet: Klinikte Yaşanan Kavga!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün öğle saatlerinde Çayırova ilçesi Emek Mahallesi Veysel Karani Caddesi üzerinde bulunan veteriner kliniğinde meydana gelen olayda, ismi öğrenilemeyen bir müşteri kasada bozuk para olmadığı için 45 TL’lik kısmı İBAN ile ödemek istedi. Veteriner Hekim Ali Özen, dekont görmek istediğinde müşteri ile arasında tartışma çıktı.

Dükkanından bağırarak ayrılan müşteri, yaklaşık 1 saat sonra 2 kişi ile geri döndü. Şüpheliler, Özen’i dükkanın dışına çıkmaya zorladı ancak çıkmayınca saldırdı. Veteriner Hekim Ali Özen darbedilerek dükkanın dışına çıkarıldı. Burnu kırılan Özen, polise suç duyurusunda bulundu ve polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Özen, müşteri ile yaşadığı tartışmayı anlatarak, şahsın 45 TL’yi ödedikten sonra dekont göstermesini istediğini ancak bunu kabul etmeyerek tartışmaya başladıklarını belirtti. Ardından müşteri dükkanına geri gelip saldırdı ve burnunu kırdı.

Kocaeli Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mehmet Bostancı, veteriner hekimlere yönelik artan şiddeti takip edeceklerini ve veteriner hekimlerin sağlık çalışanı olarak kabul edilmediğini belirtti. Veteriner hekimlerin Sağlıkta Şiddet Yasası kapsamına alınması gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Veteriner Hekime Şiddet: Klinikte Yaşanan Kavga!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin