1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Destici: “Terörle Mücadele Edilmez, Mücadele Edilir!” – BBP Lideri’nden Çarpıcı Açıklamalar

Destici: “Terörle Mücadele Edilmez, Mücadele Edilir!” – BBP Lideri’nden Çarpıcı Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Süleymanpaşa ilçesi Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda partililerle bir araya geldi. Konuşmasında, Batı Trakya Türkleri’nin unutulmaz lideri Dr. Sadık Ahmet’in vefatının yıl dönümünde kabri başında olduklarını vurguladı. Türk milliyetçisi olarak Türk dünyasının değerlerine sahip çıkmak gerektiğini ifade etti.

Terörle mücadele konusunda çözümün terörle müzakere etmek değil, mücadele etmek olduğunu belirten Destici, terör örgütlerinin meclisten atılmadığı sürece terörün bitmeyeceğini dile getirdi. Toplumun sokaklarını köpeklerden temizlemek gerektiğini savunan Destici, bu konuda Avrupa’da uygulanan yöntemleri örnek gösterdi ve kuduz riskiyle karşı karşıya kalınabileceğini vurguladı.

Yargı paketi içerisinde yer alan soyadı kanunu hakkında da konuşan Destici, Türk devlet aile geleneğine uygun bir yaklaşım olduğunu belirtti. Aile birliğini koruma açısından önemli olduğunu savunan Destici, daha önemli meselelerin çözülmesi gerektiğini ifade etti.

Geceyi Tekirdağ’da geçirecek olan Destici, yarın Yunanistan’ın Gümülcine kentine giderek Sadık Ahmet’in anma törenine katılacak. Mustafa Destici’nin bu önemli ziyareti sırasında yapacağı konuşmalar ve etkinliklere ilişkin detaylar ise merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Destici: “Terörle Mücadele Edilmez, Mücadele Edilir!” – BBP Lideri’nden Çarpıcı Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin