1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan’dan CHP Liderine Sert Çıkış: Emeklilere Talimat Vermek Kolaydır!

Erdoğan’dan CHP Liderine Sert Çıkış: Emeklilere Talimat Vermek Kolaydır!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Toplantısı’nda konuşma yaptı. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki törenlere katılımını ve yurt dışındaki ziyaretlerini değerli bulduklarını belirtti. Lefkoşa’da gösterilen birlikteliğin terörle mücadele gibi milli konularda devam etmesini umut etti.

Erdoğan, CHP lideri Özel’e yönelik olarak emekliler üzerinden eleştirilerde bulundu. Emeklilere yardım etmek istiyorlarsa, belediyelerin SGK’ya olan borçlarını ödemeleri gerektiğini dile getirdi. Ayrıca, belediyelerin borçlarıyla ilgili olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın tahsilat sürecini başlatacağını söyledi ve “25 kuruşa simit yok” uyarısında bulundu.

Erdoğan, emeklilerin şikayetlerini duyduklarını ve ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Depremin yarattığı zararın azaldıkça elde edilen kaynakların emekliler ve halkın hizmetine sunulacağını açıkladı. 2024 yılında emekli maaşlarında yüzde 78 ila 86 arasında bir artış yapıldığını ve bu artışın enflasyon beklentilerinin üzerinde olduğunu vurguladı. Ekonomik olarak enflasyonun azalmaya başladığını ve Moody’s’in yaptığı not artışının Türkiye’nin ekonomik potansiyelinin altında kaldığını belirtti.

Erdoğan, ekonomideki zorlukların üstesinden gelmek için çaba harcadıklarını ve kalıcı refahı sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Enflasyonun düşmeye devam edeceğine inandıklarını ve Moody’s’in geç kaldığı bir not artışı yaptığını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması devam ederken ayrıntılar henüz açıklanmamıştır. Erdoğan’ın emekliler ve ekonomiye dair açıklamaları, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik durum ve gelecek planları hakkında önemli ipuçları vermektedir. Erdoğan’ın emeklilerin refahını artırmaya yönelik politikaları ve ekonominin durumuyla ilgili açıklamaları yakından takip edilmelidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’dan CHP Liderine Sert Çıkış: Emeklilere Talimat Vermek Kolaydır!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin