1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Düğün alışverişi sırasında 4 metre yükseklikten düşerek 2 ayağını kırdı!

Düğün alışverişi sırasında 4 metre yükseklikten düşerek 2 ayağını kırdı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göksun’da bir alışveriş merkezinde düğün alışverişi yapan Selçuk Avcu, pazartesi günü 4 metre yükseklikten düşerek, 2 ayağını kırdı. Avcu, nişanlısı Fadime Avcu ile birlikte Göksun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Nikah ve düğünlerini ertelemek istemeyen çift, hastane odasında nikah kıymaya karar verdi.

Selçuk Avcu, Göksun Belediyesi’ni arayarak, nikah törenlerinin salı günü belediyede gerçekleştiğini ancak hastanede olması nedeniyle gelemeyeceğini belirtti. Bu sebeple belediyenin hastaneye gelip nikahlarını kıymasını talep etti.

Belediye görevlileri, böyle bir durumla ilk kez karşılaşınca durumu Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce’ye iletti. Cüce, genç çiftin isteği doğrultusunda nikahın hastanede kıyılmasını onayladı. Nikah memuruyla birlikte hastaneye giden Cüce, nikahı kıydı ve evlilik cüzdanını gelinin eline teslim etti. Cüce, genç çifte mutluluklar dileyerek, sevgi ve mutluluğun daim olması temennisinde bulundu.

Damat Selçuk Avcu ise düştüğü kazayı anlatarak, nikahlarını hastanede kıymalarını ise hayırlı bir işarete yorduklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Düğün alışverişi sırasında 4 metre yükseklikten düşerek 2 ayağını kırdı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin