1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eski Eşi tarafından Ölüm Tehditleri Alan Tuğçe Emir Polise Başvurdu: “Başına Bir Şey Gelmesinden Korkuyor!”

Eski Eşi tarafından Ölüm Tehditleri Alan Tuğçe Emir Polise Başvurdu: “Başına Bir Şey Gelmesinden Korkuyor!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zafer K. ile birlikte yaşayan Tuğçe Emir, 1 çocukları olduğu bir ilişki yaşamıştır. Ancak yaklaşık 1,5 yıl önce şiddetli geçimsizlik ve eşinin madde kullanma iddiaları nedeniyle evi terk etmiş ve çocuğu ile birlikte ailesinin yanına gitmiştir. Eski eşi tarafından sürekli ölüm tehditleri aldığını belirten Emir, bu durumdan endişe duyarak polise şikayet etmiştir.

Tuğçe Emir, yaşadığı panik durumunu dile getirerek eski eşinin kendisine zarar verme ihtimalinden korktuğunu ifade etmiştir. Eski eşinin sürekli tehditler savurduğunu, hakaret ettiğini ve ciddi bir endişe kaynağı olduğunu belirtmiştir. Çeşitli kurumlara şikayet etmesine rağmen sonuç alamadığını ve madde bağımlılığı sebebiyle şahit bulma konusunda zorluk yaşadığını aktarmıştır.

Eski eşinin adına sela okunduğunu öğrenen Tuğçe Emir, bu durumdan büyük bir korku yaşamıştır. Camiden kendisi adına sela okunduğunu öğrendiğinde, eski eşinin ne gibi bir eylem planı içinde olabileceği konusunda endişe duymuştur. Aldığı sürekli tehdit mesajları ve hakaretler nedeniyle ciddi bir tehlike altında olduğunu hissetmiştir.

Tuğçe Emir, eski eşi Zafer K. ile 6 yıl evli kaldıklarını ve evliliklerinden bir çocuklarının olduğunu söylemiştir. Şiddetli geçimsizlik ve madde bağımlılığı sebepleriyle ayrıldıklarını belirten Emir, geçmişte de şiddet uygulandığını ancak çocuğunun küçük olması sebebiyle şikayet etmediğini dile getirmiştir. Polis merkezine giderek şikayetçi olduğunu ve aile içi Şiddet Büro Amirliği’ne yönlendirildiğini aktarmıştır.

Bu süreçte Zafer K.’nın eski eşi Tuğçe Emir ile ilgili sela okunması sırasında cami önünde cep telefonu ile kayıt yapıldığı ortaya çıkmıştır. Polis, bu durumla ilgili çalışma başlatmıştır. Tuğçe Emir, eski eşinin kendisine yönelik tehdit ve korkutma davranışlarından korunmak için gerekli tedbirleri almaya devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Eşi tarafından Ölüm Tehditleri Alan Tuğçe Emir Polise Başvurdu: “Başına Bir Şey Gelmesinden Korkuyor!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin