1. Haberler
  2. Spor
  3. Başakşehir UEFA Konferans Ligi İkinci Eleme Turu Maçında La Fiorita’yı 6-1 gibi Farklı Bir Skorla Yendi!

Başakşehir UEFA Konferans Ligi İkinci Eleme Turu Maçında La Fiorita’yı 6-1 gibi Farklı Bir Skorla Yendi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi ikinci eleme turu ilk maçında San Marino’nun temsilcisi La Fiorita’yı 6-1 mağlup ederek büyük bir avantaj elde etti. Maçın ilk yarısında Kemen, Berkay Özcan’ın asistinde fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi. Davidson ve Figuerido’nun golleriyle Başakşehir ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. Ardından Pelkas ve Kemen’in golleriyle durumu 5-0 yapan Başakşehir, rakibine farkı açtı. La Fiorita ise Greco’nun golüyle skoru 5-1’e getirdi. Ancak Serdar Gürler’in asistiyle Piatek’in golüyle turuncu-lacivertliler durumu 6-1’e getirdi ve maçı kazandılar.

Başakşehir’in yeni sezonun açılış golü Berkay Özcan’dan geldi. Takımının sezonun ilk resmi maçında ilk golünü atan Berkay, 5. dakikada fileleri havalandırarak takımını öne geçirdi. Ayrıca yeni transfer Matchoi Djalo, La Fiorita karşısında ilk kez turuncu-lacivertli formayı giydi. Djalo, 61. dakikada oyuna dahil oldu.

Başakşehir, La Fiorita’yı 6-1 yenerek tarihindeki en farklı galibiyetini elde etti. Daha önce 8 Eylül 2022’de UEFA Konferans Ligi A Grubu ilk maçında Hearts’ı 4-0 yenerek en farklı galibiyetini elde eden Başakşehir, bu sefer La Fiorita’yı 6-1 mağlup ederek bu rekorunu geliştirdi. Taraftarlar ise maç sırasında İsrail’e tepki göstererek “Kahrolsun İsrail, Filistin’e özgürlük” tezahüratları yaptılar.

Maçın rövanşı ise 1 Ağustos’ta San Marino’da oynanacak. Başakşehir, henüz sezonun başında olduğu için bu galibiyetle moral depolarken, gelecek maç için de hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın yeni transferleri de kadroya dahil olarak performanslarını sergilediler ve takıma katkı sağladılar. Gelecek maçların da aynı başarı grafiğiyle geçmesi ve takımın ilerleyen turda başarılı olması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başakşehir UEFA Konferans Ligi İkinci Eleme Turu Maçında La Fiorita’yı 6-1 gibi Farklı Bir Skorla Yendi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin