1. Haberler
  2. Spor
  3. Rizespor, Kaleci Gökhan Akkan ile Yeniden Anlaştı: İşte Detaylar!

Rizespor, Kaleci Gökhan Akkan ile Yeniden Anlaştı: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rizespor, Süper Lig’de geçen sezonu 9. sırada tamamlayan bir ekiptir. İlhan Palut’un yönetiminde, iç transferde önemli gelişmeler yaşanmaktadır. Bu gelişmelerden biri de, sözleşmesi sona eren kaleci Gökhan Akkan ile yeniden anlaşma sağlanmasıdır. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Slovenya kampına katılan Akkan, önümüzdeki günlerde düzenlenecek imza töreniyle 1 yıllık sözleşmeyi imzalayacak.

Rizespor, başarılı kalecisi Gökhan Akkan ile olan anlaşmayı duyurdu. Gökhan Akkan, kulübün Slovenya kampına katılmış ve burada yeni sözleşme detayları üzerinde anlaşmaya varılmıştır. Yeşil-mavili kulüp, Akkan’ın kendisini yeniden 1 yıllığına renklerine bağladığını duyururken, imza töreninin de yakında gerçekleşeceğini belirtti.

Rizespor’un Slovenya kampına katılan kalecisi Gökhan Akkan, kulüp tarafından 1 yıllık yeni sözleşme için onay almıştır. Bu anlaşma, Rizespor’un gelecek sezon hedeflerine yönelik yapılan iç transferlerden biri olarak dikkat çekmektedir. Kulüp yetkilileri, Akkan’ın imza töreni için gün belirleyerek, başarılı kaleciye tekrar hoş geldin dileklerini iletti. Takımın gelecek sezonki performansında Gökhan Akkan’ın rolü büyük olacak ve kulüp, bu anlaşmayla uzun vadeli planlarını güçlendirmeyi amaçlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rizespor, Kaleci Gökhan Akkan ile Yeniden Anlaştı: İşte Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin