1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ta Daniel Amartey’in Geleceği Belli Oluyor: Görüşmeler Devam Ediyor!

Beşiktaş’ta Daniel Amartey’in Geleceği Belli Oluyor: Görüşmeler Devam Ediyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, yeni sezon planlamalarını yaparken kadrosunu Ciro Immobile, Rafa Silva, Gabriel Paulista gibi yıldız oyuncularla güçlendirdi. Ancak, takımdan ayrılması planlanan oyunculardan biri de Ganalı futbolcu Daniel Amartey. Siyah-beyazlı kulüp, Amartey’in geleceği konusunda netlik kazanmak için görüşmelerini sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Suudi Arabistan’dan gelen bir teklife rağmen 29 yaşındaki Amartey’in ayrılmaya sıcak bakmadığını açıkladı. Siyah-beyazlı kulüp, özellikle yabancı oyuncu sayısını azaltma hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürürken, Amartey konusundaki kararını yakın zamanda verecek.

İhlas Haber Ajansı’ndan edinilen bilgilere göre Beşiktaş yönetimiyle Amartey arasındaki görüşmeler devam ediyor ve oyuncunun takımdaki geleceğinin birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor. Amartey, 5 milyon euro piyasa değerine sahip olup bedelsiz olarak Beşiktaş’a transfer olmuştu. Geçen sezon 27 maçta forma giyen Ganalı futbolcu, bu maçlarda bir gol kaydetmişti.

Beşiktaş, transfere ilişkin planlarını hayata geçirirken, Amartey’in takımdaki geleceği konusunda kararını almak adına görüşmelerine devam ediyor. Siyah-beyazlı takım, önümüzdeki günlerde Amartey’in durumuyla ilgili net bir açıklama yapmayı planlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş’ta Daniel Amartey’in Geleceği Belli Oluyor: Görüşmeler Devam Ediyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin