1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Çarpıcı İktidar Mesajı: “Bu Ülkeyi Yeniden CHP Yönetecek”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Çarpıcı İktidar Mesajı: “Bu Ülkeyi Yeniden CHP Yönetecek”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Nilüfer İlçe Başkanlığını ziyaret ederek bina önündeki sahnede yeni üyelere rozet taktı.

Özel, 31 Mart 2024’teki Mahalli İdareler Seçimleri’nde kazanılan belediyelerin partiyi umutlandırdığını belirterek, bu umudun CHP’ye iktidarın kapısını açacağını söyledi.

Cumhuriyet’in kurucu kadrolarının zor şartlar altında ülkeyi kurtarıp kuranlar olduğunu vurgulayan Özel, “Şimdi şartlar zor ama o günkü kadar değil. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partinin üyelerine yüz yıl sonra yeniden demokrasiyi kurtarmak, demokratik bir rejim kurmak görevi düşüyor. Bunu hep beraber başaracağız.” dedi.

Özel, seçilen belediye başkanlarının CHP’nin iktidarının anahtarı olduğunu belirterek, “İyi, güzel, dürüst çalışırlarsa bu ülkeyi yeniden CHP yönetecek.” ifadelerini kullandı.

İngiltere’de asgari ücretin 86 bin lira olduğunu ve market fiyatlarının Türkiye’den daha ucuz olduğunu belirten Özel, bu süreci yakalamak için Atatürk’ün izinden gitmek gerektiğini söyledi.

Özel, barışı ve refahı sağlamak için çalışacaklarını vurgulayarak, Suriye ile barışın sağlanacağını ve sığınmacı sorununun çözüleceğini ifade etti.

Mudanya Belediyesi’ni ziyaret ettikten sonra vatandaşlara hitap eden Özel, emeklilerin ve asgari ücretlilerin geçim sıkıntısından bahsederek, bu konuda çözüm üreteceklerini söyledi.

Partisinin diğer ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Özel, çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Çarpıcı İktidar Mesajı: “Bu Ülkeyi Yeniden CHP Yönetecek”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin