1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CHP’li Belediye Başkanı Yerli ve Milli Otomobili Garaja Çekip 7 Milyonluk Alman Araba Aldı!

CHP’li Belediye Başkanı Yerli ve Milli Otomobili Garaja Çekip 7 Milyonluk Alman Araba Aldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Yalçın, CHP’li Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’nun israfa dikkat çekti. Yalçın, Çırpanoğlu’nun göreve gelir gelmez belediyenin borçlarını açıkladığını ve israfın olduğunu belirtti. Ayrıca belediye kasasında yeterli para olmadığını ve Çırpanoğlu’nun kendi cebinden belediye kasasına para aktardığını söyledi.

Yalçın, Çırpanoğlu’nun belediyenin borçlu olduğunu dile getirdi ve Togg yerine neden 7 milyon TL değerinde Almanya’dan ithal Audi A6 marka araç kullandığını sorguladı. Yalçın, eğer belediye ciddi anlamda borçluysa Togg’a binmek daha mantıklı olacağını belirtti.

Bu durum üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Yalçın, SABAH’a konuşarak, “Bunu yapan AK Partili bir belediye olsa yeri göğü inletecek olanlar şimdi kafasını kuma gömüyor” şeklinde açıklamalarda bulundu. Yalçın, Çırpanoğlu’nun israf konusunda dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Selim Çırpanoğlu’nun belediyeye ait yerli ve milli otomobil Togg’u garaja çekip yerine Almanya’dan ithal edilen 7 milyon TL değerindeki Audi A6 marka aracı tercih etmesi eleştirilere yol açtı. Çırpanoğlu’nun borçlu bir belediye başkanı olarak israf yapması ve lüks araç tercih etmesi kamuoyunda tepki çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’li Belediye Başkanı Yerli ve Milli Otomobili Garaja Çekip 7 Milyonluk Alman Araba Aldı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin