1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Sevgisiyle Gönülleri Fethetti

Cumhurbaşkanı Sevgisiyle Gönülleri Fethetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayşe Mutlu, Cumhurbaşkanı’nı gördüğü için çok mutlu olduğunu belirtti. Kendisinin oğluyla yaşıt olduğunu ve önceden nadiren uğradığını söyledi. Yaklaşık 90 yaşında olduğunu söyleyen Ayşe Mutlu, Cumhurbaşkanı’nın yaşını sorduğunu ve ailesiyle birlikte oturup sohbet ettiklerini ifade etti. Ayrıca Cumhurbaşkanı’nın, kızına iyi bakmasını söylediğini ekledi.

Diğer bir vatandaş Nuriye Köseoğlu, Cumhurbaşkanı’nın annesine iyi bakması için kendisine mesaj verdiğini dile getirdi. Cumhurbaşkanı’nı çok sevdiklerini ve onun için dua ettiklerini belirten Köseoğlu, Cumhurbaşkanı’nın annesine her gördüğünde özenle yaklaştığını ve annesine gözle görülür bir ilgi gösterdiğini anlattı. Annenin en sevdiği komşusunun annesi olduğunu belirten Köseoğlu, Cumhurbaşkanı’nın annesine “İyi bak” dediğini paylaştı.

Cumhurbaşkanının komşusu Abdullah Mutlu ise Cumhurbaşkanı hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Kendisinin de Cumhurbaşkanı’nın arkadaşı olduğunu belirten Abdullah Mutlu, İstanbul’da yaşadığını ve Cumhurbaşkanı’nın ziyaret ettiği her zaman oraya geldiğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Sevgisiyle Gönülleri Fethetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin