1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Düzce’de Havuza Haşemayla Girme Tartışması: Site Yöneticisi ve Görevlisi Gözaltına Alındı

Düzce’de Havuza Haşemayla Girme Tartışması: Site Yöneticisi ve Görevlisi Gözaltına Alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yaşanan bir sitenin havuzunda gerçekleşti. Site sakini Meral Algün, ortak havuza haşemayla girmek istediği sırada site yöneticisi ve görevlisi tarafından engellenince durumu şikayet etti. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı, bu şikayet üzerine harekete geçerek site yöneticisi A.K. ve görevli S.D’yi gözaltına aldı.

Algün, havuza haşema ile girmeye çalıştığı esnada yaşanan olayın ardından site yöneticisi ve görevlisinin kendisini engellemeye çalıştığını belirterek emniyete başvurdu. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama ile inanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme suçlamalarıyla gözaltına alınan A.K. ve S.D, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Olay, Ayazlı Mahallesi’nde bulunan sitenin havuzunda meydana geldi. Algün’ün haşemayla havuza girmesine izin verilmemesi üzerine çıkan tartışmanın sonucunda site yöneticisi ve görevlisi gözaltına alındı. Söz konusu kişilere yöneltilen suçlamalar neticesinde emniyet müdürlüğü soruşturma başlattı.

Gözaltına alınan A.K. ve S.D, yapılan işlemlerin ardından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Algün’ün şikayeti sonucunda harekete geçen Cumhuriyet Başsavcılığı, olaya ilişkin detaylı bir inceleme başlattı.

Yaşanan bu olayın ardından site sakinleri arasında da gerginlikler yaşandığı belirtiliyor. İlçe halkı ve sitenin diğer sakinleri, olayın provokatif bir şekilde geliştiğini ve taraflar arasında daha önceden yaşanan anlaşmazlıkların etkili olduğunu ifade ediyor.

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yaşanan bu olay, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Olayla ilgili yapılan paylaşımlarda, vatandaşlar hem site yöneticisini hem de görevliyi destekleyen ve eleştiren yorumlar yapıyor. Konuyla ilgili olarak halkın da nabzını tutan emniyet güçleri, soruşturmayı titizlikle sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Düzce’de Havuza Haşemayla Girme Tartışması: Site Yöneticisi ve Görevlisi Gözaltına Alındı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin